Skip navigation Menu

Maak kennis met Aruba Central

Vraag nu je kosteloze trial aan inclusief AP

wentzo-boog

De ontwikkelingen bij Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company staan niet stil. Resultaat: een nieuwer en beter Aruba Central. Dat wil je natuurlijk zelf meemaken. Daarom biedt Aruba je nu de kans Aruba Central zelf te proberen met een trial licentie van 90 dagen*. Vraag deze nu aan samen met een gratis AccessPoint**.

 

Aruba, onderdeel van Hewlett Packard Enterprise, is marktleider van wired en wireles netwerkoplossingen met een ruim portfolio aan onder andere AccessPoints, switches en SD-WAN gateways. Het beheer van de Aruba oplossing kan zowel on-premise als in de cloud. Toonaangevende onderzoeksbureaus als Gartner (Magic Quadrant) en Forrester (New Wave) zien Aruba al jaren als leider op het gebied van wired en wireless oplossingen. Het management van de oplossingen vindt plaats via Aruba Central.

Ben je al Aruba gebruiker of geïnteresseerd in het huidige portfolio van Aruba?
Meld je dan aan voor onze Portfolio Update Sessie op 25 oktober 2021!

Aruba Central

Aruba Central is het cloud gebaseerde management platform van Aruba. Het is de oplossing voor het vereenvoudigen en optimaliseren van je IT-netwerk en biedt één centraal beheer platform voor alle netwerkproducten waaronder AccessPoints en switches. Bekijk de video hieronder om een betere indruk te krijgen van de mogelijkheden van Aruba Central.

Aruba biedt je nu de mogelijkheid Aruba Central kosteloos te gebruiken. Door je gegevens achter te laten krijg je een trial licentie van 90 dagen met een AccessPoint*.

*Wanneer je voor de gratis licentie en AP in aanmerking komt, ontvang je een Aruba Instant Access Point en een 90-dagen gratis trial van Aruba Central. Klik hier voor de voorwaarden actie.

**Met het aanvragen van de gratis licentie en AP geef je HPE Aruba toestemming om via e-mail Aruba updates te ontvangen over (partner) producten, diensten, aanbiedingen en evenementen. Je kunt je te allen tijde hiervoor afmelden.

Vraag je gratis trial nu aan:

  Je voor- en achternaam

  Je e-mailadres

  Je bedrijfsnaam

  Je functietitel

  Het verzendadres voor het AP

  Je bericht (optioneel)

  Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl