Het Huis van Innovatie: waar ICT concepten ontstaan

Reino en Martijn Wentzel, oprichters van Wentzo Wireless, ontvingen begin 2016 de sleutel van Hotel Overbosch. Het pand, gelegen in de bossen van Garderen, vormt de basis voor de lancering van een innovatief ICT-concept: Het Huis van Innovatie. Onlangs waren alle medewerkers voor het eerst op de plek waar het allemaal gaat gebeuren.

 

Belangrijk onderdeel van de overeenkomst tussen Wentzo en Hotel Overbosch was, dat gedurende 2016 niets veranderde aan de huidige gang van zaken. Mieke en Willem Silvius, vorige eigenaren van het hotel, bleven verantwoordelijk voor de exploitatie. Ook vonden er geen wijzigingen plaats voor reserveringen, afspraken en tarieven. Willem Silvius zei destijds: “Dit jaar blijven we onze gasten dus vol enthousiasme, met een goede teamgeest en oog voor kwaliteit verwelkomen.”

Huis van Innovatie

Vanaf januari 2017 ondergaat Hotel Overbosch een ingrijpende metamorfose die het complex transformeert naar het Huis van Innovatie. Martijn Wentzel: “Deze prachtige locatie biedt een unieke combinatie van natuur en innovatief ondernemen, met faciliteiten zoals hotel, restaurant en vergader- en wellness ruimten. Het is bij uitstek een inspirerende ontmoetingsplaats voor partijen die samenwerking en innovatie zoeken. ”Wentzo is blij dat er een plek is gevonden die ruimte biedt aan ICT initiatieven waarbij ondernemers elkaar versterken door het delen van ideeën, kennis en kunde.”

Entree-Hotel-Overbosch
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kennismaking

De medewerkers van Wentzo maakten kortgeleden voor het eerst echt kennis met de locatie. De verschillende grote ruimten en bijbehorende faciliteiten die het pand te bieden heeft waren een aangename verrassing. Tijdens de rondleiding zijn er al veel ideeën ontstaan over creatieve invullingen voor de verschillende binnen- en buitenruimten.

Ook samenwerken met Wentzo?

De komende periode blijven wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Wij vinden het natuurlijk leuk als u meedenkt over samenwerking met ons in het Huis van Innovatie! Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar advies@wifi.nl. Ook kunt u ons altijd bellen op 0577-460008.