Skip navigation Menu

Juniper Wired & Wireless Wednesday

In een uur weet je alles over de Mist oplossing (LAN & SD-WAN)

wentzo-boog

Weten hoe proactief netwerkbeheer werkt en welke praktische gebruikersvoordelen en financiële voordelen je kunt realiseren met de Mist oplossing van Juniper? Meld je dan aan voor de online Juniper Wired en Wireless Wednesday op 18 mei. Tijdens deze Nederlandstalige online sessie krijg je een uitgebreide live demo waarin je de mogelijkheden van de Mist oplossing van Juniper leert kennen. Binnen een uurtje ben je helemaal bijgepraat.

Thema’s Wired & Wireless Wednesday

Thema’s die aan bod komen tijdens deze online sessie op 18 mei:

  • Kennismaking Mist oplossing;
  • Live demo;
  • Hoe het Mist cloud platform schaalbaarheid, redundantie en innovatie combineert;
  • Eenvoudig toevoegen van locatiebepaling in je netwerk;
  • Diverse use cases.

Juniper heeft een breed scala aan klanten, van klein lokaal tot groot internationaal. De online sessie biedt je dé mogelijkheid om erachter te komen waarom organisaties als Brabant Zorg kiezen voor de Mist oplossing van Juniper.

Ja ik meld mij aan voor de Wired & Wireless Wednesday op 18 mei

Vul je gegevens in op de aanmeldpagina van Juniper en je bent erbij!

Praktische informatie

Deze online sessie is geheel Nederlandstalig en duurt ongeveer één uur. Na aanmelding van de sessie ontvang je van Juniper de bevestiging en de link om de sessie te volgen. De Wired & Wireless Wednesday start om 10.00.

Wireless Wednesday Juniper

Juniper leider in Magic Quadrant Gartner

Juniper wordt door Gartner gezien als leider in het 2021 Magic Quadrant voor LAN en WLAN en in het 2022 Magic Quadrant for Indoor Location Services. De leiderspositie bij Indoor Location Services is bijvoorbeeld behaald doordat de Access Points van de Juniper oplossing geïntegreerde vBLE array gebruikt, waardoor geen overlay netwerk meer nodig is.

Onderzoeksbureau Gartner publiceert jaarlijks diverse Magic Quadrants. Gebaseerd op marktonderzoek worden markttrends van technologie fabrikanten beschreven. Diverse spelers in de markt worden per segment in vier verschillende posities geplaatst: leiders, uitdagers, visionairs en niche spelers. Natuurlijk streeft elke speler ernaar een leiderspositie te bemachtigen.