Skip navigation Menu

Extreme Networks Black Diamond Partner!

Hoogste partnerstatus + specialisatie

wentzo-boog

Team Wentzo beschikte al over de hoogste Extreme Networks partnerstatus (Diamond), maar doet daar nog een schepje bovenop door de Black Diamond specialisatie te behalen!

Dit speciale programma is door Extreme Networks ontworpen om een ​​exclusieve groep partners te erkennen voor hun toewijding aan Extreme. Voorwaarde hiervoor is dat een partner voldoet aan alle programmavereisten waaronder drie Extreme Master specialisaties. De Black Diamond status is een bevestiging van Extreme dat Wentzo op het hoogste niveau gecertificeerd is voor de verschillende oplossingen van Extreme Networks.

“Extreme biedt een end to end cloud networking portfolio en Wentzo is bijzonder goed in staat om dit te vertalen naar passende oplossingen voor haar klanten”

– Maurice Riksen, partner account manager Extreme Networks.

Mooie stap in partnership

Maurice Riksen, partner accountmanager van Extreme Networks ziet het behalen van deze specialisatie als een mooie stap, passend in het partnership tussen Wentzo en Extreme: “Extreme biedt een end to end cloud networking portfolio en Wentzo is bijzonder goed in staat om dit te vertalen naar passende oplossingen voor haar klanten. Het behalen van deze master bewijst de kennis en kunde die aanwezig is, waar onze gezamenlijke eindklanten van profiteren!”.

Hoog commitment en kennisniveau

Ook Martijn Wentzel, algemeen directeur van Wentzo, is enthousiast over deze stap en de samenwerking. “Ons team heeft opnieuw laten zien dat er een hoog commitment en kennisniveau aanwezig is en dat zijn de ingrediënten voor een succesvolle samenwerking, maar belangrijker: voor een excellente dienstverlening bij onze klanten!”.

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl