Bundelactie Aruba switches en AccessPoints!

Banner website zwartswitch

In samenwerking met Hewlett Packard Enterprise / Aruba Networks heeft Wentzo Wireless een interessante aanbieding. U kunt nu namelijk Aruba Instant AccessPoints én switches aanschaffen in één bundel. Door het aanschaffen van de hardware als combinatie bent u een stuk voordeliger uit dan wanneer u de AccessPoints of switches los koopt.

HP/Aruba Networks

Aruba Networks is een gespecialiseerde WLAN vendor en is begin 2015 overgenomen door Hewlett Packard. Na de integratie heeft Gartner HP/Aruba Networks gepositioneerd als leader in het 2015 Wired en WLAN Access Infrastructure Magic Quadrant. Wentzo is zowel Aruba als HP partner en beschikt voor de (voorheen gescheiden) productportfolio’s over een indrukwekkende staat van dienst. HP/Aruba Networks biedt u nu de Mobility First Jumpstart Kit.

Mobility First Jumpstart Kit

In deze bundel zijn Aruba Instant AccessPoints en switches gecombineerd tot een eenvoudige, schaalbare en flexibele oplossing. Hierdoor voegt u eenvoudig extra AccessPoints toe. Bovendien is de aanschaf van een bundel een stuk goedkoper dan wanneer u de producten los aanschaft. De volgende drie bundels zijn beschikbaar:

  • 1 x Aruba 8 of 24 ports switch en 1 x Instant AccessPoint
  • 1 x Aruba 24 of 48 ports switch en 3 x Instant AccessPoints
  • 1 x Aruba 24 of 48 ports switch en 5 x Instant AccessPoints

Waarom als bundel?

Een draadloos netwerk bestaat uit AccessPoint die worden verbonden met een switch. De Aruba switches 2530 en 2920 voorzien het AccessPoint van voeding door middel van power over ethernet. Dit zorgt voor voldoende power voor het optimaal functioneren van het AccessPoint. De Aruba switches ondersteunen de hoge doorvoersnelheid van de 802.11ac AccessPoints en vormen dus een optimale koppeling. Gecombineerd met onze professionele diensten zoals WLAN, Site Survey en configuratie profiteert u van de meest kwalitatieve draadloze omgeving.

Ja, ik wil!

Benieuwd naar de korting en kiezen voor een bundel? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze verkoopadviseurs. Wij zorgen er graag voor dat u de nieuwste hardware van onze A-merken gebruikt, zoals switches en AccessPoints van HP Enterprise/Aruba Networks. Stuur een mail naar advies@wifi.nl of bel ons op telefoonnummer 0577-460008.