Skip navigation Menu

Succesvol vervolg partnership SURF

Grote voordelen voor SURFwireless instellingen

wentzo-boog

Recent vernieuwde Wentzo Wireless haar samenwerkingsovereenkomst met SURF. Hiermee continueren we onze rol als SURFwireless Innovation Partner. En dat levert grote voordelen op voor instellingen die gebruikmaken van SURFwireless.

 

SURFwireless Innovation Partner

Als SURFwireless Innovation Partner draagt Wentzo zorg voor de ontwikkeling, levering en het onderhoud van SURFwireless. Met deze innovatieve dienst biedt SURF onderwijs- en onderzoeksinstellingen een excellente WiFi infrastructuur en dito ervaring op hun locatie. En dat is afgelopen jaren niet onopgemerkt gebleven; na instellingen als MBO Utrecht, ROC Rijn IJssel en Groninger Forum maakte ook Hanzehogeschool recent de overstap naar SURFwireless.

Lager tarief

De succesvolle groei van SURFwireless (alleen Hanzehogeschool is al goed voor 1.500 AccessPoints) brengt nog een financieel voordeel met zich mee. Reino Wentzel, Algemeen Directeur bij Wentzo is nauw betrokken bij de samenwerking met SURF en de doorontwikkeling van de dienst. “Hoe meer instellingen deelnemen aan SURFwireless, hoe gunstiger de tariefstelling van de dienst wordt. Zo verlaagde SURF onlangs het abonnementstarief, ook voor de reeds aangesloten instellingen.”

Reino Wentzel, Algemeen Directeur Wentzo Wireless:

“Hanzehogeschool Groningen is de eerste instelling waarbij SURFwireless op basis van WiFi 6 techniek wordt ingevuld. Als onderdeel van de vernieuwde overeenkomst bieden we voortaan WiFi 6 aan, zonder meerprijs ten opzichte van WiFi 5. Daardoor profiteren zowel bestaande als nieuwe SURFwireless afnemers voordelig van de vele voordelen van WiFi 6!”

Extra ondersteuning

Wentzel verwacht dat het lagere tarief, in combinatie met WiFi 6 techniek, tot een verdere groei van SURFwireless afnemers leidt: “Daarnaast zien we dat extra ondersteuning, bijvoorbeeld in het migratietraject of in het beheer van het LAN, veel waardering oplevert en instellingen over de streep trekt”. Voor de technische invulling van SURFwireless werkt Wentzo nauw samen met Aerohive Networks, sinds augustus onderdeel van Extreme Networks.

 

SURFwireless ook interessant voor u?

Benieuwd welke voordelen SURFwireless biedt voor uw onderwijsinstelling? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Neem contact op onze SURFwireless specialist Jasper Coppes via 0577-460008 of stuur hem een e-mail. Neem ook eens een kijkje op onze SURFwireless pagina voor meer informatie. 

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl