Skip navigation Menu

De WiFi specialist van Gelderland

Op zoek naar excellente WiFi voor uw organisatie?

Wentzo Wireless is dé zakelijke WiFi specialist van Gelderland. Wat uw netwerkvraagstuk ook is, wij denken graag mee en geven u merkonafhankelijk advies. Wij bieden organisaties in Gelderland de meest uiteenlopende WiFi diensten, zoals WiFi as a Service, een flexibel abonnement zonder omkijken. Of het nu gaat om uw winkel, zorginstelling, schoolgebouw of hotel, wij bieden u graag de oplossing!

 

WiFi oplossingen in Gelderland

Als WiFi specialist ondersteunen wij veel organisaties op het gebied van draadloze netwerken. Niet alleen de Provincie Gelderland (gelderland.nl) zelf, maar ook veel onderwijs- en zorginstellingen kiezen voor Wentzo. Recent leverden wij bijvoorbeeld het WiFi netwerk op bij ROC Rijn IJssel binnen het SURFwireless concept. Bovendien voorzien wij met onze WiFi as a Service (WaaS) oplossing alle McDonalds restaurants en Bruna boekenwinkels in Gelderland van een volledig dekkend WiFi netwerk.

Van der Valk logo FC-mHEMA logoGelderland.nl logoBoshoek logoMcDonalds logo

Uitgebreid WiFi dienstenpakket

WiFi diensten voor Gelderland

Ons uitgebreide WiFi dienstenpakket biedt een oplossing voor elke draadloze behoefte. Klik hieronder op de dienst die voor u van toepassing is.
> WiFi as a Service
Een compleet WiFi abonnement voor een vast tarief incl. beheer en onderhoud.
> Site Survey
Een uitgebreide (spectrum) meting van uw WiFi netwerk bij u op locatie.
> Netwerk advies
Onafhankelijk en toekomstgericht dankzij kennis van alle A-merken.
> WiFi beheer
Besteed uw WiFi uit aan Wentzo en geniet zorgeloos van alle voordelen.

Klanten vertellen

Bruna over Wentzo:

“Vooral de uitgebreide dienstverlening van Wentzo was van doorslaggevend belang in het beslissingstraject. Voorbeelden daarvan zijn het full-service abonnement, de Social Media Hotspot en de mogelijkheid om zowel bezoekers als eigen organisatie te ondersteunen. Bovendien kon Wentzo zorgdragen voor de internetlijn naar de winkel.”

 

bruna wentzo wifi

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Een excellent WiFi netwerk voor uw organisatie heeft veel voordelen. U biedt uw medewerkers, gasten of studenten waar en wanneer u wilt direct internettoegang. Dankzij onze professionele meting kunnen uw gebruikers met elk type device eenvoudig en veilig online. Meer informatie over onze WiFi diensten? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Copyright 2017 |  Privacy & Cookies  |  Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Klanten beoordelen ons met een: 8,3/10 op basis van 41 beoordelingen