Skip navigation Menu

Gartner brengt Magic Quadrant 2019 uit

Twee leaders in portfolio Wentzo

wentzo-boog

Eind september publiceerde Gartner hun jaarlijkse Magic Quadrant for the Wired and Wireless LAN Access Infrastructure. In dit kwadrant wordt gekeken naar de visie van (W)LAN fabrikanten en hun mogelijkheden tot uitvoering hiervan. Op basis hiervan positioneert Gartner deze organisaties als ‘challengers’, ‘niche players’, ‘visionaries’ en ‘leaders’. Zowel (HPE) Aruba als Extreme Networks zijn geclassificeerd als leiders, een bewijs dat wij met deze partners een sterk productportfolio hebben. 

Magic Quadrant Wired and Wireless LAN Access Infrastructure

“Leiders hebben de mogelijkheid om de markt vorm te geven”

Onlangs is Aerohive overgenomen door Extreme Networks. Dit betekent dat Wentzo een nieuw (samengevoegd) merk in haar portfolio heeft. Extreme Networks wordt samen met Aruba en Cisco door Gartner gezien als leiders in de (W)LAN markt. Volgens Gartner tonen deze leiders aan dat zij in staat zijn om aan een breed scala van networking vereisten van klanten te kunnen voldoen, door de breedte van hun producten- en dienstenaanbod. Vanwege hun leiderspositie hebben Extreme Networks, Aruba en Cisco de mogelijkheid om de markt vorm te geven door middel van keuzes in netwerkarchitectuur oplossingen en daarnaast door hun wereldwijde service en support. Gartner: “Naast een compleet en solide productportfolio onderhouden deze leiders sterke relaties met hun partners en klanten.”

Wentzo is trots op de samenwerking met Aruba en Extreme Networks en feliciteert hen met hun leiderschapsrol. Dankzij onze hoge partnerstatussen bij beide merken kunnen wij u als klant de beste oplossingen bieden. 

Meer lezen? 

Via de volgende links vindt u meer informatie over het Gartner Magic Quadrant for the Wired and Wireless LAN Access Infrastructure 2019. Het complete rapport vindt u in de eerste link. De tweede link bevat een blog, geschreven door Aruba en de derde link betreft het nieuwsbericht van Extreme Networks naar aanleiding van het kwadrant. Alle documenten zijn in het Engels.

Benieuwd hoe deze merken uw organisatie vooruit helpen?

Neem contact op met één van onze Sales Consultants. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van Aruba en Extreme Networks. Vul het contactformulier hiernaast in, stuur een mail naar advies@WiFi.nl of bel naar 0577 – 460008. 

Neem contact met ons op!

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Klanten geven ons gemiddeld een 8,5! | Copyright WiFi.nl