Skip navigation Menu

Fijne feestdagen en een mooi 2021!

Ook voor Jan-Joost en Rutger!

wentzo-boog

En dan is het jaar alweer bijna voorbij. En we zeggen niets teveel als we dit een ‘bewogen jaar’ noemen. Voor een aantal collega’s op persoonlijk vlak en voor iedereen sowieso door alle corona perikelen. We wensen jullie – met iedereen die bij je hoort – hele fijne dagen toe en we hopen met z’n allen op een mooi 2021!

Een stukje serieus. Kwestie van even doorbijten..

“Reino en Martijn Wentzel. Je kent ze vast wel. Founding fathers, CEO’s, de bazige broertjes: noem ze zoals je wilt. Maar ze hebben een boodschap voor je. Niet live, maar wel vanuit de Wentzo webinar studio. Even je koppie erbij houden, dus!”

Want het kan zomaar zijn dat ze – ergens in 2021 – zomaar op een willekeurig moment, wellicht zelfs tijdens één van die ellenlange Walk & Talk’s, je een strikvraag stellen. En dan had je het antwoord kunnen weten. Omdat je tijdens deze video had opgelet. Het had zo mooi kunnen zijn..

Een inkijkje bij Wentzo!

“Die lolbroeken van het stuurteam dachten er goed aan te doen om wat knullige filmpjes op te nemen. Om het thuisfront een beeld te geven hoe het er bij Wentzo ongeveer aan toe gaat. Of dat nu een goed idee was? Oordeel zelf maar!”

Verder vind je in het kerstpakket een aantal echte Wentzo kleurplaten (de limited 2020 edition). We vinden het heel leuk om deze ingekleurd terug te krijgen. Geef ze maar aan je papa of mama mee, dan krijgen ze hier een mooi plekje. En de mooiste inzendingen krijgen natuurlijk een prijs!

Team Commercieel

“Nooit om een woordje verlegen, altijd druk, maar vooral: planmatig, doordacht, gestructureerd en eerlijk de klant optimaal aan het adviseren!”

Dat zijn nu onze ‘salestijgers’! Marges? Leuk, maar niet de hoofdzaak. Dikke orders scoren? Zo, inhoudsloos. Van betekenis zijn, dát is waar deze mannen en dame voor gaan! En dat doen ze goed!

Team Office

“Het meest feminiene team van Wentzo. Een plek met ruimte voor emotie, warme en oprechte belangstelling en waar orde en overzicht heerst.”

Dát is nu ons officeteam. En ondertussen ook nog alle facturen, weekstaten én openstaande crediteuren op orde hebben! Ik geef het je te doen. Dit zijn de helden waar team Wentzo op drijft. Geef die mensen opslag!

Team Project Management

“Vlijmscherp plannen, altijd op tijd de overdrachten klaar en bovenal: grip op die projecten! Onze projectmanagers flikken het ogenschijnlijk moeiteloos.”

Jongleurs zijn het. Dagelijks omarmen deze mannen tientallen projecten alsof het niets is. Afraffelen? Geen sprake van! Iedere projecttaak krijgt de aandacht die het verdient. Zeg me: wie richt dat standbeeld op?

Team Engineers

“Voor dag en dauw al langs ’s Heeren wegen te vinden. Laagvliegend richting die klant. Schuif maar een baantje op: onze engineers moeten er langs!”

Met geheime wapens als dubbelzijdig tape en tie wraps voeren zij o.a. hoogstaande installaties uit. Stukje meerwerk meepakken? Geen probleem, doen ze gewoon! En dat terwijl de overdracht nog moet komen hè?! Doe mij meer van zulke bazen!

Team Specialisten

“De ‘knappe knoppen’ bij Wentzo. Vaak de looks, altijd de brains! Maar verwacht geen spontaniteit of emotie, dat schuwen ze als chlamydia”.

Wat je wel mag verwachten? Robuuste netwerken met een hoog securityniveau! Tenminste, dat moet je dan maar geloven. Want niemand die het controleren kan! Of dacht jij soms dat je het beter wist? Nou dan. Deze mannen.. tot the moon and back!

Team Support

“De ‘hoeders’ van Wentzo. Altijd waakzaam en in  staat van paraatheid. Men ademt pro-activiteit, communicatie is de kransslagader van het team!”

Dit is geen supportafdeling: dit is de frontlinie van een loopgravenoorlog. Hier wordt dagelijks een keiharde battle gestreden. Wie wint er? De tickets? Of team support? You tell me. Een leven lang Red-Bull voor deze veteranen!

Team Inkoop & Magazijn

“Je verdient het op je inkoop. Was het Henry Ford, Steve Jobs of Reino Wentzel die deze woorden ooit sprak? Hier wordt keihard het verschil gemaakt tussen rode of zwarte cijfers!”

Je kunt dus gerust stellen dat het voorbestaan van Wentzo bij dit team ligt. Want hoe wil jij een klus doen zonder hardware? Nou, hoe dan? Ik zal je zeggen hoe: oude troep ophangen en later swoppen! Nu jij weer! Wil jij trouwens een patatje?

Team Wentzo sport

“Vitale mensen zijn gezonder, gelukkiger en socialer. Energieker bovendien. Ok, dat zal allemaal wel, maar als ik ze voor een half uur per week zo kan verdienen dan doet ik dat natuurlijk!”

Project 00064 krijgt – net als onze corpus – steeds meer body. Want team Wentzo is heel wat uurtjes in de sportschool te vinden. Gezond lichaam, gezonde geest. En daarna thuis die vetpan aan, want wat eraan zit hoeft er ook niet af. Ja toch, niet dan?!

Stuurteam

“Een land besturen? Peuleschil. Een economische crisis te boven komen? Kinderwerk. Nee, dan team Wentzo aan-, be-, bij- of tegensturen. Dát vraagt om topstrategen en visionairs!

Zeldzaam hoe deze mannen zoveel daadkracht, visie en doortastendheid tonen. Want vergeet niet: deze mannen moeten 100% beslissen met vaak minder dan 15% van de informatie hè? Goed, die hadden ze natuurlijk kunnen ophalen links en rechts, maar toch.

Download hier je extra kleurplaat!

 

 

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl