Skip navigation Menu

Netwerk advies

Op zoek naar een partij die met je meedenkt?

wentzo-boog

Je wilt je organisatie voorzien van een (nieuw) draadloos netwerk. Als verantwoordelijke voor de implementatie hiervan, heb je veel vragen. Wat betekent de installatie van het WLAN voor mijn organisatie en in welke bedragen loopt dit traject? Welke besparingen kan ik met de inzet van een draadloos netwerk realiseren? Jij hebt de vragen, Wentzo de antwoorden. Zo bieden wij onafhankelijk netwerk advies op maat.

 

Een ‘goed netwerk’ met ‘overal dekking’

Je wilt een ‘goed netwerk’ en ‘overal dekking’ voor je organisatie en wilt deze vraag uitzetten als RFP- of aanbestedingstraject. Wanneer je het draadloze vraagstuk goed formuleert, schrijven de gewenste leveranciers zich in en kan je kiezen voor een oplossing op maat. De vertaling naar technische specificaties valt echter niet mee. Je hebt kennis nodig om een goed pakket van eisen neer te leggen. In zo’n geval ondersteunt Wentzo je graag!

Een specifiek RFP zorgt voor een prettig aanbestedingstraject. Je weet wat je wilt en alleen de meest geschikte partijen schrijven zich in. Dit leidt tot de oplevering van een netwerk dat voldoet aan alle huidige én toekomstige gebruikerseisen!

Meedenken en meeschrijven

Onze ervaren gecertificeerde netwerkspecialisten kijken samen naar het eisenpakket en onderzoeken wat je écht nodig hebt. Welke devices gebruiken de medewerkers op welke locatie, hoeveel bandbreedte per cliënt is gewenst, welk beveiligingsniveau vragen je gasten? Onze netwerkspecialisten gebruiken de antwoorden op deze vragen voor de vertaling naar de juiste technische specificaties. Wij geven onafhankelijk netwerkadvies en schrijven samen een uitvraag die voldoet aan alle eisen.

Excellent WiFi

Om een optimaal WiFi netwerk op te leveren, analyseert Wentzo niet alleen het draadloze aspect van je netwerk. Door de jarenlange ervaring, geeft Wentzo advies over het gehele netwerk. Van internet aansluiting tot devices, Wentzo doet alles voor een optimale gebruikservaring.

Lopende trajecten

Ook in lopende aanbestedingstrajecten kan onafhankelijk advies wenselijk zijn. Heb je een grote uitdaging op het gebied van networking en connectivity en er zijn meerdere partijen met een goed verhaal? Twijfel ligt op de loer. Want waarin verschillen oplossingen nu daadwerkelijk van elkaar en wat sluit het beste aan op de behoefte? Hoe kan je onzekerheden elimineren en houd je grip op kosten én het allerbeste resultaat?

Onafhankelijk netwerk advies

Als onafhankelijke netwerkspecialist met een sterke focus op WiFi biedt Wentzo je graag het antwoord. Door onze praktijkervaring met portfolio’s van verschillende A-merken biedt onze netwerkadviseur u gegarandeerd het beste netwerkadvies. Wij kennen de heikele punten in een project, die wij al vaak succesvol oplosten. Naast onze praktijkkennis en ervaring kennen wij de weg in projectmanagement, met bijvoorbeeld kennis van PRINCE2 en vergelijkbare methodieken. Met deze bagage op zak gaan we graag in gesprek over joúw uitdaging. Samen bouwen we een draadloze oplossing, een oplossing waar je echt iets aan hebt!

Neem contact met ons op!

    Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl