Skip navigation Menu

Netwerkdesign

Optimale inrichting van jouw netwerk

wentzo-boog

Wentzo verzorgt de volledige inrichting van uw LAN en WLAN (Wireless Local Area Network). Of het nu gaat om de inrichting van je core en edge switches of het maken van een netwerk architectuur, wij helpen graag met het netwerkdesign van een betrouwbare (W)LAN omgeving. Ook het documenteren van de huidige LAN of WLAN omgeving kunnen wij voor je verzorgen.

 

Onze aanpak

Een betrouwbaar  functioneel- technisch ontwerp valt of staat bij een kundige inventarisatie. Op basis van onze uitgebreide inventarisatie, indien nodig op locatie, stellen wij vast welke producten het beste passen bij de situatie. Je kan je voorstellen dat wij een outdoor recreatiepark anders inrichten dan een kantooromgeving. Op basis van een grondige capaciteitscalculatie doen wij voorspellingen over het toekomstig netwerk. De verwachte hoeveelheid gebruikers en verschillende devices speelt hierbij een grote rol.

WiFi netwerkdesign inventarisatieUitgebreide inventarisatie
indien nodig op locatie

WiFi netwerkdesign passende productenVaststellen welke producten
bij jullie passen

WiFi netwerkdesign voorspellingVoorspellingen over
het toekomstig netwerk

Excellent WiFi

Om een optimaal WiFi netwerk op te leveren, analyseert Wentzo niet alleen het draadloze aspect van het netwerk. Door de jarenlange ervaring, houdt Wentzo rekening met alles aspecten van het netwerk in het netwerk ontwerp (netwerkdesign). Van internet aansluiting tot device, Wentzo doet alles voor een optimale gebruikservaring.

“Wentzo is een partij die goed meedenkt. Ze bieden de juiste producten en verschaffen de juiste informatie. Wij zijn erg tevreden over het draadloos netwerk!”

Ron Feddema, Systeembeheerder Vencomatic Group

Een netwerkdesign voor jouw organisatie?

Meer informatie over onze aanpak bij een WiFi netwerkdesign of gebruik maken van deze dienst? Neem dan contact met ons op. Zodra wij jouw specifieke vraag hebben ontvangen komen wij in overleg met jullie tot een passende oplossing. Neem contact met ons op via 0577–460008, of stuur een mail naar advies@wifi.nl. Wij staan je graag te woord. Heb je liever dat wij je bellen of mailen? Vul dan je gegevens in hiernaast.

Neem contact met ons op!

    Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl