Skip navigation Menu

WiFi beheer

Besteed je beheer uit!

wentzo-boog

Je hebt een draadloos netwerk, maar niet de tijd en expertise voor het onderhoud. De oplossing? Besteed het uit aan team Wentzo! Wij zorgen voor proactieve monitoring en het beheer van je complete draadloze netwerk. Zo heb je hier geen omkijken naar en richt je je volledig op de core business. 

 

Ontzorgen

Je hebt al meer dan genoeg aan je hoofd. De WiFi voorziening in je organisatie is iets waar je géén omkijken naar wilt hebben. Wentzo ontzorgt volledig. Wij doen het complete netwerkbeheer voor je! Zo hebben je medewerkers, gasten of bezoekers altijd toegang tot een optimaal functionerend netwerk. Ons beheer is een dienst op maat. Wij bespreken alle wensen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de storing alleen melden, maar wij kunnen de storing ook direct oplossen. In de meeste gevallen merk je hier zelfs niet eens iets van. De keuze is aan jou.

WiFi storing oplossen

1.
Problemen opgelost
voordat je het merkt

WiFi support om storingen zo snel mogelijk op te lossen

2.
Samen oplossen

WiFi support op locatie

3.
Op locatie
indien nodig

Actieve monitoring

Monitoring van de draadloze netwerken vindt plaats op basis van beschikbaarheid maar ook op basis van prestaties. Naast het gebruik van een management tool worden alle kritische componenten actief gemonitord middels SNMP. Hieronder vallen de WiFi componenten, maar ook de componenten van je organisatie die essentieel zijn voor een goede (WaaS) dienstverlening. Door het netwerk continu in de gaten te houden waarborgen wij de optimale functionering hiervan. De uitlezing van componenten en de rapportage voeren wij zeer gedetailleerd uit. Hiermee verhoogt Wentzo de kwaliteit van opvolging bij eventuele verstoringen. Zo is jouw netwerkbeheer bij Wentzo in goed handen.

Ervaren partner

Door te kiezen voor Wentzo kies je voor een ervaren partij. Zo beheren wij draadloze netwerken voor diverse (hoge)scholen door heel het land. Ook zijn wij actief in de zorgbranche, retail en warehousing. Bovendien onderhouden wij WiFi netwerken bij verschillende overheidsinstanties. Meer informatie over de branches waarin Wentzo actief is vind je hier.

Jouw betrouwbare en ervaren netwerkspecialist

In de verschillende branches hebben wij al veel klanten voorzien van een draadloos netwerk. Daarnaast doen wij het netwerkbeheer voor veel van deze klanten. Onder andere Hogeschool Rotterdam, McDonald’s, Wehkamp, Amstelring, Esprit scholengroep, etc. maken al tevreden gebruik van onze diensten. Voor een overzicht van al onze referenties verwijzen wij je naar onze referentiepagina.

Voor Wentzo is een uitdagende klus geen uitzondering. Wij nemen graag het netwerkbeheer uit handen. Meer weten over ons specialisme? Neem vandaag nog contact op! Vul je gegevens in, bel ons op 0577-460008 of stuur een mail naar info@wifi.nl!

Buddy

Neem contact met ons op!

    Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl