Skip navigation Menu

Zorg & ICT 2022

We ontmoeten je graag op stand E033

wentzo-boog

Van 14 tot en met 16 juni 2022 is er weer een nieuwe editie van de Zorg & ICT beurs. De komende editie staat in het teken van “Maak het verschil, samen werken aan gezondheid”. Wij zijn tijdens de beurs aanwezig en ontmoeten je graag van 14 tot en met 16 juni 2022 op standnummer E033!

 

Zorg & ICT beurs

Binnen de zorgsector zijn er forse uitdagingen. Het vinden van zorgpersoneel, het anders inzetten van ICT-oplossingen en meegroeien met technologische innovaties zijn maar een paar voorbeelden waar elke zorginstelling mee te maken heeft of krijgt. En we willen wel dat de zorg kwalitatief hoogstaand, toegankelijk en betaalbaar blijft, nu en in de toekomst. Tijdens de Zorg & ICT zie je de laatste onwikkelen en innovaties die bijdragen aan de digitale transformatie naar duurzame en toekomstbestendige zorg. Van 14 tot en met 16 juni wordt deze beurs georganiseerd in de Jaarbeurs Utrecht. Wentzo is uiteraard aanwezig en praat je bij over o.a. Network as a Service, Excellent Networking en het inrichten van een toekomstbestendig, efficiënt en flexibel WiFi netwerk.

Presentatie

Op woensdag 15 juni verzorgen wij in theater 2 een presentatie over Network as a Service. Start 14.30.

Titel: Waarom de zorgsector kiest voor Network as a Service (NaaS)
Steeds meer zorginstellingen maken de overstap naar Network as a Service. De beweegreden is simpel: de beste zorg faciliteren kan alleen wanneer de totale connectiviteit optimaal op orde is.
Met de overstap zijn zij niet langer operationeel verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, kwaliteit en veiligheid van het netwerk. Ze vertrouwen hiervoor op een specialistische partner, die tevens vraagbaak is voor alle (zorg)toepassingen die afhankelijk zijn van het netwerk.
Maar wat komt er bij zo’n overstap kijken? Hoe steekt NaaS in elkaar en hoe behoud je de regie? In deze presentatie krijg je – op basis van praktijkervaringen – dé inzichten die je verder helpen. Welkom!

Programma

Het programma van de Zorg & ICT kun je hier vinden.

Toegang tot de Zorg & ICT is gratis. Je kunt je vanaf 28 maart registreren.

Locatie

Jaarbeurs Utrecht hal 1

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie de website van Zorg & ICT of neem contact met ons op.

Zorg en ict beurs

Zuidwester

Zuidwester is een zorgverlener voor mensen met een verstandelijke beperking, van dagopvang tot mensen met een zwaardere beperking, met 50+ locaties verspreid over Zuid-Holland, Zeeland en West-Brabant. Wentzo doet het beheer van de IT-omgeving en is verantwoordelijk voor o.a. 24×7 monitoring en het te allen tijden operationeel en up-to-date zijn van het netwerk zodat het primaire zorgproces kan blijven doorgaan.

Bekijk hier de referentievideo

Zorggroep Almere

Zorggroep Almere biedt integrale eerstelijnszorg aan meer dan 160.000 van de ruim 210.000 inwoners van Almere. De missie van deze zorgverlener is dichtbij een breed en kwalitatief palet aan zorg bieden. Om dit waar te maken vertrouwt Zorggroep Almere op de expertise van Wentzo.

Lees hier de klantcase!

Wentzo: dé zorg specialist

Overal en direct uw digitale zorgdossiers bijwerken, flexplekken voor ambulante medewerkers én draadloos internet voor cliënten en bezoekers. Zomaar een aantal waardevolle toepassingen van een WiFi netwerk voor uw (zorg)organisatie. Uw deskundige (draadloos) netwerk zorg partner? Wentzo!

Lees hier wat Wentzo voor jouw zorginstelling kan betekenen.

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl