Skip navigation Menu

Webinar: Network as a Service

Schrijf je in voor het webinar op 22 april

wentzo-boog

Donderdag 22 april ben je van harte welkom om deel te nemen aan ons Network as a Service webinar. We nemen je mee in het gehele proces, startend bij de behoeftes en de uitdagingen die wij bij onze klanten zien. Vervolgens zoomen we in op de oplossingen die we bieden, de projectuitvoering en de invulling van het service management. Uiteraard bespreken we ook de overwegingen om voor As a Service te kiezen!

 

Je volledige netwerk As a Service

Business innovator Bert Enserink gaat in gesprek met onze ervaren collega Bart van der Helm. Als projectmanager zal Bart meer achtergrond geven over het verloop en de begeleiding van een Network as a Service project. Een cruciaal onderdeel in de transitie van uitvoerende organisatie naar een regieorganisatie! Service management specialist Lars Boerdijk belicht het beheer en onderhoud van de netwerken waarvoor wij verantwoordelijk zijn en geeft meer informatie over de processen die wij hiervoor hanteren. Daarbij zal er ook aandacht zijn voor de rolverdeling en communicatie tussen je eigen (IT) organisatie en Wentzo. Verder belichten we vanuit de praktijk verschillende beweegredenen om voor NaaS te kiezen en bespreken we duurzame keuzes voor de invulling van je netwerkdienstverlening.

Schrijf je nu vast in om het webinar live of op een later moment te volgen. Wil je meer weten over het webinar of Network as a Service? Neem dan contact op met advies@wifi.nl of 0577 – 460 008

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl