Skip navigation Menu

Security kennissessie

Schrijf u snel in voor deze gratis kennissessie

wentzo-boog

Wat: Security Kennissessie

Wanneer: 09/11/2017

Tijdstip: 09:30

Waar: Landgoed Pauwenhof, Voorthuizen

U wilt uw medewerkers en gasten altijd en overal veilige netwerktoegang bieden. Dit vraagt om een veilige netwerktoegangscontrole. Hoe krijgt u inzicht in uw netwerk en zorgt u voor controle over de verschillende verbonden gebruikers en devices?

 

Bezoek onze gratis Security Kennissessie

Op donderdag 9 november gaan we graag met u in gesprek tijdens onze interactieve Security Kennissessie bij Landgoed Pauwenhof te Voorthuizen.

  • Samen met CYCO Cybercrime nemen wij u mee in de wereld van beveiligingsrisico’s. In een krachtige presentatie laat een Certified Ethical Hacker u de kwetsbaarheden van uw WiFi netwerk zien, de werkwijze van een hacker m.b.t. uw smartphone gegevens en verzorgt hij een live hack demonstratie.
  • Aansluitend vertelt Herman Robers, System Engineer bij Aruba Networks, u over ClearPass Policy Manager en laat u zien hoe u toegangsbeveiliging instelt om netwerkdreigingen van buitenaf tegen te gaan.
  • Aansluitend vertelt Arjen van der Stoel, Manager IAA bij Zorggroep Almere, over de ClearPass implementatie door Wentzo bij hun gezondheidscentra en woon-zorglocaties.
  • We sluiten de dag af met een uitgebreide lunch. Tijdens deze lunch krijgt u alle mogelijkheden om uw vragen op het gebied van security te stellen.

Waar en wanneer?

Landgoed de Pauwenhof in Voorthuizen, donderdagochtend 9 november,

Schrijf u nu in!

Vul hiernaast uw gegevens in en wij bevestigen uw deelname.

Voorlopig programma:

09.30 uur: ontvangst en welkomstwoord Wentzo
10.30 uur: live hack demonstratie CYCO Cybercrime
11.30 uur: alles over de oplossing ClearPass Policy Manager
12.15 uur: klant aan het woord – ClearPass voor Zorggroep Almere
13.00 uur: uitgebreide lunch en afsluiting

Vol = vol!

De toegang voor deze Security Kennissessie is gratis, vanwege de intieme setting zijn er maximaal 30 plaatsen beschikbaar. Ook hanteren wij een aantal deelnamevoorwaarden. Schrijf u snel in via het inschrijfformulier rechts op de pagina.

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl