Skip navigation Menu

Portfolio update Extreme

Bekijk de replay!

wentzo-boog

In onze Extreme Networks portfolio update praten we je bij over het huidige portfolio, nieuwe ontwikkelingen en de toekomstvisie. Onze adviseur Klaas-Jan van Roekel gaat allereerst het gesprek aan met Partner Accountmanager Maurice Riksen. Na deze introductie duiken we de techniek in met netwerkconsultant Steven Bos en Roland Ivens, senior systems engineer bij Extreme Networks. In 50 minuten ben je helemaal op de hoogte!

DISCLAIMER: De Co-Pilot optie, die vlak na deze Extreme update sessie actief is geworden, blijkt nog altijd deel van een Beta-programma. Het is voor iedere klant die een Pilot account heeft vrij om deel te nemen aan dit programma en de optie zichtbaar te maken. Je moet je URL even aanpassen. Hoe werkt het? Door achter je URL /hm-webapp/?copilotBeta=true in te vullen, bijvoorbeeld:
https://ie.extremecloudiq.com/hm-webapp/?copilotBeta=true

Check ook onze recente video update of blog en of kijk Extreme Connect 2021 terug! Dit virtuele (Engelstalige) event staat bol van de keynotes, live demo’s en technische break-out sessies. Uiteraard passeert ook hier het volledige Extreme Networks portfolio en de hiervoor actuele roadmap.

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl