Skip navigation Menu

Ontmoet Wentzo op Zorg en ICT 2021

Welkom!

wentzo-boog

Van 18 tot 20 mei 2021 vindt u Wentzo op de Zorg en ICT jaarbeurs. Innovatie in technologie maakt digitaal gedreven zorg belangrijk en biedt mogelijkheden. Wij wisselen graag met u van gedachten over o.a. cliënten WiFi, slimme domotica, security en kostenbesparing door gebruik van een slim netwerk. 

Welkom op Zorg en ICT 2020!

Een betrouwbaar WiFi netwerk

Cliënten WiFi, slimme domotica en security zijn voorbeelden van relevante thema’s binnen digitaal gedreven zorg.
Voor u als (zorg) organisatie geeft dit een aantal praktische uitdagingen: inrichting van een slim en kostenefficiënt WiFi netwerk, Patiënten dossiers die overal beschikbaar moeten zijn of op elkaar afgestemde apparatuur, wij gaan graag met u hierover in gesprek!
Op deze pagina vindt u enkele van onze referenties binnen de zorg. Heeft u na het lezen, vragen of interesse? Neem dan contact op of schrijf u kosteloos in voor Zorg en ICT! Samen maken we uw WiFi netwerk toekomstbestendig!

Wanneer:
18 tot 20 mei 2021 van 09:30 tot 16:30.

Waar:
Jaarbeurs Utrecht

Amerpoort en Reinaerde

Wentzo voorziet meer dan 300 locaties van Amerpoort en Reinaerde van WiFi. Met meer dan 5000 cliënten moet het WiFi netwerk 24/7 up and running zijn. Wentzo en Amerpoort en Reinaerde werken nauw samen om het WiFi netwerk in te richten op de uitdagingen van de toekomst.

Lees meer

Amstelring

Bij de grootste zorgverlener van Amsterdam en omstreken staat kwaliteit hoog in het vaandel! Samen met Wentzo heeft Amstelring bij alle 22 vestigingen een toekomstbestendig en betrouwbaar WiFi netwerk geïmplementeerd voor medewerkers, bewoners en gasten.


Lees meer

Koninklijke kentalis

Kentalis is een landelijke organisatie voor mensen die slechthorend, doof of blind zijn, een taalontwikkelingsstoornis hebben of communicatief beperkt zijn. Om in de toekomst zorg, onderwijs en diagnostiek aan te kunnen blijven bieden, koos Kentalis voor een hoogwaardig WiFi netwerk van Wentzo.

Lees meer

Lelie zorggroep

Lelie Zorggroep biedt zorg en hulpverlening zoals: ouderenzorg, thuiszorg, begeleiding en behandeling. Zij koos voor het WaaS (WiFi as a Service) concept van Wentzo zodat zij, zonder grote investering, voor een vast bedrag per maand, verzekerd is van Excellent WiFi.

Lees meer

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl