Skip navigation Menu

IPON 2022

We ontmoeten je graag op stand B044

wentzo-boog

Op 6 en 7 april 2022 staat weer een nieuwe editie van dé onderwijsbeurs IPON gepland. De komende editie staat in het teken van “flexibel, toekomstgericht & funderend onderwijs”. Wij ontmoeten je graag op 6 en 7 april 2022 op standnummer B044!

 

Onderwijsbeurs IPON

IPON (Innovatief Platform Onderwijs Nederland) is al vele jaren de informatie- en inspiratiebron voor iedereen die bij het onderwijs betrokken is en bij de les wil blijven op gebied van onderwijsinnovatie en ICT-toepassingen en -diensten. Het doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren. Op 6 en 7 april wordt de elfde editie georganiseerd in de Jaarbeurs Utrecht. Wentzo is uiteraard present en praat je graag bij over o.a. Excellent WiFi, Networking as a Service en innovaties binnen digitaal onderwijs.

Wentzo verzorgt presentatie over NaaS

Tijdens beide dagen van de IPON verzorgt Wentzo een presentatie.

Titel: Waarom onderwijs Nederland kiest voor Network as a Service (NaaS)

Afgelopen jaren maken veel onderwijsinstellingen de stap naar Network as a Service. Bijvoorbeeld via onze partners SURF en SIVON. Deze instellingen zijn niet langer operationeel verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en performance van het netwerk, maar leunen hiervoor op een specialistische partner. De doelstellingen van deze besturen zijn helder: de best mogelijke vorm van modern onderwijs faciliteren en meer ruimte voor andere werkzaamheden. Maar wat komt er bij zo’n overstap kijken? Hoe behoud je de regie en hoe steekt NaaS in elkaar? Behalen deze besturen hun doelstellingen? In deze presentatie krijg je – op basis van praktijkervaringen – de antwoorden. Welkom!

Programma

Het programma op 6 en 7 april kun je op de website van de IPON bekijken.

De presentaties van Wentzo zijn in Theater Roze:
Woensdag 6 april om 14:15.
Donderdag 7 april om 11:30.

Toegang tot de IPON is gratis.

Locatie

Jaarbeurs Utrecht hal 3

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie de website van IPON of neem contact met ons op.

Ontmoet ons op de IPON!

Veilig de IPON bezoeken

IPON 2022 wordt geoganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens deze tweedaagse beurs worden de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM gevolgd. De maatregelen van de Jaarbeurs zijn o.a. gezondheidschecks, disinfectie stations, tempteratuur checks, looproutes, een 1.5m “Jaarbeurs Welcome App” en meer. Bezoek voor meer informatie de website van de IPON.

SURFwireless

Als partner van SURF zorgt Wentzo voor de ontwikkeling, levering en het onderhoud van SURFwireless.
Met deze innovatieve dienst bieden SURF en Wentzo onderwijs- en onderzoeksinstellingen in Nederland een excellente WiFi infrastructuur en ervaring op locatie.

Onderwijs over SURFwireless!

CSG Liudger

Christelijke Scholengemeenschap Liudger biedt praktijkonderwijs, onderwijs op VMBO, MAVO, HAVO en VWO. Wentzo voorziet dagelijks 3300 leerlingen en 500 medewerkers van een optimale netwerkervaring. CSG Liudger over Wentzo: Wentzo is samenwerking met iemand die in je team zit!

Bekijk de video hier!

Wentzo: dé onderwijs specialist

Het WiFi netwerk is een basisbehoefte, net zoals gas, water en elektra. De opkomst van educatieve applicaties, tabletklassen, Bring Your Own Device en eduroam bewijzen dat draadloze netwerken onmisbaar zijn geworden in het onderwijs. Dat vraagt om een specialist voor uw onderwijsinstelling. Wentzo neemt deze rol graag op zich.

Lees hier wat Wentzo voor jouw onderwijsinstelling kan betekenen.

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl