Skip navigation Menu

Fortinet Lunch & Learn

We ontmoeten je graag in Garderen!

wentzo-boog

Wat: Fortinet Lunch and Learn

Wanneer: 10/03/2022

Tijdstip: 10:30

Waar: Huis van Innovatie, Hooiweg 23 te Garderen

Met het groeiend aantal thuiskantoren en branch filialen groeit de vraag om meer bandbreedte, betrouwbaar internet, versterkende connectiviteit van en naar de cloud en meer zichtbaarheid en controle voor het IT-team. Je wilt niet langer dat de IT-afdeling voornamelijk bezig is met gebruikersstoringen dankzij slechte connectiviteit en lage kwaliteit videogesprekken.

Secure SD-WAN van FortinetTraditionele WAN wordt voor remote locaties en filialen steeds vaker vervangen door Software-Defined wide-area networking (SD-WAN). Goed ingericht brengt SD-WAN veel voordelen met zich mee en zorgt het voor kostenbesparing, verbeterde efficiëntie en lagere risico’s. Secure SD-WAN van Fortinet combineert NGFW’s met geïntegreerde beheeroplossingen. Resultaat: een simpele en gecentraliseerde SD-WAN omgeving.

De Secure SD-WAN oplossing van Fortinet zorgt ervoor dat alle apparaten in je netwerk (inclusief de apparaten die contact willen met je netwerk) efficiënt gemanaged en beheerd worden en altijd veilig (remote) toegang krijgen. Daarnaast kun je de bereikbaarheid, productiviteit, security én privacy enorm verbeteren. Je IT-medewerkers kunnen weer aan de slag met wat ze moeten en willen doen. Kom er tijdens deze lunch & learn achter hoe je dit voor elkaar kunt krijgen.

Thema’s:

  • Secure (SD)-WAN;
  • Actuele bedreigingen (omgaan met Log 4J, en andere actuele voorbeelden);
  • FortiGate update.

Fortinet

Fortinet is een toonaangevende leverancier van netwerk firewalls en diverse daaraan verwante security oplossingen. De fabrikant ontwikkelt haar producten in-house en heeft daardoor 100% controle over het ontwerp van haar producten. Fortinet is in 2021 voor de 12e keer door Gartner uitgeroepen tot Leader in het Magic Quadrant voor Network Firewalls. Door Gartner is Fortinet dit jaar ook voor de tweede keer benoemd als Leader in het Magic Quadrant voor WAN Edge Infrastructures.

 

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl