Skip navigation Menu

Wentzo & Extreme: digitale workshop & webinar over Cloud IQ

Meld je aan voor dit event op donderdag 9 juli!

wentzo-boog

Donderdag 9 juli 2020 organiseert team Wentzo in samenwerking met Extreme Networks een digitale workshop én een webinar. Tijdens de workshop ga je aan de slag met een AP30 en tijdens het webinar kom je alles te weten over de voordelen én het migratiepad naar Cloud IQ.

Digitale workshop (vol)

In de ochtend (10:00 – 12:00 uur) kun je deelnemen aan een digitale workshop. Het aantal deelnemers hiervoor is echter beperkt, dus geef je snel op als je een plekje wilt bemachtigen! Je ontvangt voor de workshop een AP30. Dit is een pluggable AccessPoint dat eenvoudig in het stopcontact kan worden geplaatst. Onder leiding van Manoah Coenraad (Sr. Systems Engineer Benelux van Extreme) en onze eigen Steven Bos, gaan we stapsgewijs het AccessPoint configureren. Uiteraard kun je ook al je vragen stellen.

Webinar: migratie naar Cloud IQ

In de middag (13:00 – 14:00 uur) organiseren we een interessant webinar over de migratie naar Cloud IQ. Vooral voor bestaande Aerohive gebruikers is dit erg relevant! We gaan dieper in op de voordelen en mogelijkheden van Cloud IQ en geven uitleg over het migratiepad. Want dat ziet er verschillend uit per situatie.

De digitale workshop in de ochtend is inmiddels volgeboekt. Bij genoeg aanmeldingen organiseren we een tweede workshop. Zou je de workshop ook graag willen volgen? Meld je dan aan via onderstaand contactformulier. Wij houden je op de hoogte! 

Wil je meer informatie of even overleggen? Neem contact op met Remco of Jeffrey via 0577-460008 of met je eigen contactpersoon!

 

Ja, ik meld mij aan!


Uw voor- en achternaam:

Functietitel:

Uw organisatie:

Uw e-mailadres:

Ik meld me aan voor:
Workshop, 9 juli 2020, 10.00 - 12.00 uurWebinar, 9 juli 2020, 13:00 - 14:00 uur

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Klanten geven ons gemiddeld een 8,5! | Copyright WiFi.nl