Skip navigation Menu

Wentzo workshops en kennissessies

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze evenementen

Wentzo Wireless organiseert regelmatig workshops en kennissessies voor u. Dit zijn interactieve bijeenkomsten waarbij u zelf aan de slag gaat met WiFi apparatuur. Maar ook kennissessies waarbij Wentzo en haar partners de nieuwste netwerkontwikkelingen met u delen. Ieder jaar is Wentzo ook op diverse evenementen te vinden. Hieronder ziet u welke evenementen wij binnenkort organiseren en op welke evenementen wij aanwezig zijn. 

IPON 2018

Wat kunt u op de IPON 2018 verwachten?

IPON is een beurs waar vele nieuwe en innovatieve initiatieven op het gebied van onderwijsinnovatie en ICT worden gepresenteerd. Het doel van IPON is om de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier te presenteren. Dit gebeurt door middel van workshops, presentaties en keynotes over de meest actuele veranderingen in onderwijsinnovatie en ICT.

Bij geen enkele andere branche dan het onderwijs is een WiFi netwerk zó sterk verworteld in het primaire proces. Daarom kunt u tijdens de IPON bij ons terecht voor uw vragen met betrekking tot verschillende WiFi concepten. Denk bijvoorbeeld aan Draadloos onderwijs® en WiFi as a Service. Wij staan u graag te woord!

Komt u ons ook bezoeken?

Waar en wanneer:

  • 7 en 8 februari 2018 van 09:30 – 17:00

 

Meld je aan door op deze link te klikken!

 

 

Wij ontmoeten u graag!

Waar en wanneer:

  • 17 t/m 19 april 2018 van 09:30 – 16:30

Zorg & ICT

Wat heeft Zorg & ICT 2018 u te bieden?

Het Zorg & ICT event in de Jaarbeurs in Utrecht is het jaarlijkse hoogtepunt voor directie en management, zorgprofessionals en ICT’ers die werkzaam zijn in de zorg. Tijdens deze beurs kunt u actuele informatie, zichtbare innovatie en inspiratie opdoen voor digitaal gedreven zorg.

Bij ons kunt u terecht met uw vragen over verschillende, op maat gemaakte, WiFi concepten. Wij vertellen u graag meer over de oplossingen van WiFi in de Zorg® en WiFi as a Service en wat dit voor u kan betekenen.

Platform Onderwijs & Facilitair

Wat biedt de POF u dit jaar?

Scholen zijn volledig zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van hun gebouwen. Dit jaar op het Platform Onderwijs Facilitair, POF, in Hart van Holland Nijkerk zal alles met betrekking tot facilitair beheer van onderwijsinstellingen aan bod komen.

Steeds meer verschillende meegebrachte devices willen toegang tot uw netwerk. Dit heeft alles te maken met de opkomende IoT trend. Daarom is het des te belangrijker om aan de AVG te voldoen en persoonsgegevens van leerlingen en/of studenten te beschermen. Wij kennen de vraagstukken die bij u spelen. Graag denken wij mee over de uitdagingen die u de komende jaren te wachten staan. Indien u dit wenst, vertalen wij uw vraagstuk naar een volledig op maat gemaakte excellente WiFi oplossing.

Zien wij u ook?

Waar en wanneer:

  • De Loods van het Hart van Holland in Nijkerk

  • 24 en 25 april 2018 van 10:30 – 16:00