Skip navigation Menu

Waar vindt u Wentzo binnenkort?

Wij zetten alvast een hapje en drankje klaar!

Wentzo is altijd benieuwd wat er speelt bij uw organisatie of binnen uw branche. Door op de hoogte te blijven kunnen wij onze diensten doorontwikkelen, volledig gebaseerd op uw wens. Naast het organiseren van (hands-on) workshops en kennissessies bezoeken wij ook regelmatig vakbeurzen. Tijdens deze evenementen luisteren we graag naar uw verhaal en vertellen we u iets over onze organisatie en ons dienstenaanbod. Hieronder ziet u de actuele evenementen. Schrijft u zich snel in?

 

Wij ontmoeten u graag!

Waar en wanneer:

  • Waar is dat? Jaarbeurs Utrecht
  • Waar in de Jaarbeurs dan? Hal 1, standnummer 01.A055
  • Wanneer is Wentzo daar? 17 t/m 19 april 2018
  • Vanaf hoe laat? Van 09:30 – 16:30 uur

17-19 april: ZORG & ICT

Alles over digitaal gedreven zorg

Het Zorg & ICT event in de Jaarbeurs in Utrecht is het jaarlijkse hoogtepunt voor directie en management, zorgprofessionals en ICT’ers die werkzaam zijn in de zorg. Tijdens deze beurs horen we graag van u wat er speelt binnen uw organisatie. U kunt met ons sparren over de GDPR/AVG, uitdagingen rondom netwerk security of gewoon een colaatje drinken met één van onze Sales Consultants.

Komt u ons bezoeken? Meld u hier aan!

24 en 25 april: Platform Onderwijs & Facilitair

Alle ingrediënten voor het beheer van onderwijsinstellingen

Als school bent u volledig verantwoordelijk voor het juiste beheer onderhoud van uw gebouwen. Niet alleen fysiek onderhoud, uw digitale infrastructuur moet ook op orde zijn. Tijdens de vakbeurs Platform Onderwijs Facilitair (POF) kunt u zich uitgebreid laten informeren over alle mogelijkheden op dit gebied.

De Sales Consultants van Wentzo ontvangen u graag op onze stand om eens door te praten over de uitdagingen die jij dagelijks ervaart. Hoe gaat u om met steeds meer verschillende (IoT) devices op uw WiFi netwerk? En weet u bijvoorbeeld al welke persoonsgegevens u in beheer heeft en of dit voldoet aan AVG? Wentzo is momenteel druk bezig met de voorbereidingen om zo volledig te voldoen aan de regelgeving die per 25 mei 2018 ingaat.

Kom jij ons bezoeken? Meld u hier aan!

Wij ontmoeten u graag!

Waar en wanneer:

  • Waar is dat? De Loods van het Hart van Holland in Nijkerk
  • Waar op de POF dan? Hal 1, standnummer 03.209
  • Wanneer is Wentzo daar? 24 en 25 april 2018
  • Vanaf hoe laat? Van 10:30 – 16:00 uur