Skip navigation Menu

Evenementen

Schrijf je in of bekijk de replay!

wentzo-boog

In de wereld van networking gebeurt veel en we vinden het belangrijk om je te informeren over interessante ontwikkelingen.  Dit doen we onder andere door het organiseren van kennissessies en webinars. Maar ook door interessante events van onze partners met je te delen!  Je vindt al deze sessies in onze event kalender. Schrijf je in voor het event waar je interesse naar uitgaat en blijf op de hoogte! 

09 december 2021 | Extreme TechTalks 6.0

Op 9 december 2021 staat er weer een nieuwe (digitale) editie gepland van TechTalks van Extreme Networks. Tijdens TechTalks 6.0 zijn diverse technische sessies over bijvoorbeeld cloud en remote connectivity.

Lees hier meer en meld je aan!

6 & 7 april 2022 | IPON

Op 6 en 7 april 2022 staat weer een nieuwe editie van dé onderwijsbeurs IPON (Innovatief Platform Onderwijs Nederland) gepland. De komende editie staat in het teken van “flexibel, toekomstgericht & funderend onderwijs”. Wij ontmoeten je graag op 2 & 3 februari 2022 op standnummer B044!

Wij ontmoeten je graag!

Bekijk de replay | Onderwijswebinar

De netwerken op scholen zijn een kritische randvoorwaarde voor digitaal onderwijs. Maar is de capaciteit ook voldoende voor het gebruik anno nu en de toekomst? En zijn servicemanagementprocessen- en garanties voldoende geborgd? Met andere woorden: is je organisatie klaar om regie te gaan voeren? Bekijk de replay via onderstaande link!

Lees hier meer

Bekijk de replay | Retailwebinar

Hoe zorgt een slim netwerk voor een betere klantbeleving en daarmee meer conversie? Kan Network as a Service een besparing opleveren en daarmee bijdragen aan een hoger bedrijfsresultaat? We bespraken deze én meer vragen tijdens ons retailwebinar “Hogere conversie door Network as a Service”. Bekijk de replay via onderstaande link!

Lees hier meer

Bekijk de replay | Portfolio Update Extreme

We praten je bij over het huidige portfolio, nieuwe ontwikkelingen en de toekomstvisie van Extreme Networks. Onze adviseur Klaas-Jan van Roekel gaat allereerst het gesprek aan met Partner Accountmanager Maurice Riksen. Ook duiken we de techniek in met netwerkconsultant Steven Bos en senior systems engineer Roland Ivens.

Lees hier meer

Bekijk de replay | Network as a Service

In dit webinar nemen we je mee in het gehele proces, startend bij de behoeftes en de uitdagingen die wij bij onze klanten zien. Vervolgens zoomen we in op de oplossingen die we bieden, de projectuitvoering en de invulling van het service management. Uiteraard bespreken we ook de overwegingen om voor As a Service te kiezen!

Lees hier meer

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl