Skip navigation Menu

Evenementen

We ontmoeten u graag!

wentzo-boog

In de wereld van networking gebeurt veel en we vinden het belangrijk om je te informeren over interessante ontwikkelingen.  Dit doen we onder andere door het organiseren van kennissessies en webinars. Maar ook door interessante events van onze partners met je te delen!  Je vindt al deze sessies in onze event kalender. Schrijf je in voor het event waar je interesse naar uitgaat en blijf op de hoogte! 

22 april 2021 | Webinar: Network as a Service

Donderdag 22 april ben je welkom om deel te nemen aan ons Network as a Service webinar. Vanaf 15:00 uur nemen we je mee in het gehele NaaS proces, van vraag tot oplevering en support. En gaan we in gesprek over wat Network as a Service kan betekenen voor jouw organisatie.

Lees hier meer

17 juni | Portfolio Update Extreme

Donderdag 17 juni kun je deelnemen aan onze portfolio update van Extreme. We bespreken vanaf 15.00 uur het hele portfolio, ontwikkelingen en noviteiten. Welke veranderingen komen eraan? In één uur ben je volledig bijgepraat! De update vindt plaats in een online omgeving.

Lees hier meer

13-14 april | Aruba Atmosphere ’21

Op 13 en 14 april 2021 organiseert Aruba: Aruba’s Atmosphere ’21, The Edge Conference. Tijdens dit evenement zijn er interessante sessies over netwerken, security, kunstmatige intelligentie, IoT en meer. Registreer je vandaag nog voor Aruba’s Atmosphere ’21, The Edge Conference.

Lees hier meer

13 april | Extreme Tech Talk Tuesday

Schrijf je in voor Extreme’s maandelijkse Tech Talk Tuesday op dinsdag 13 april. Met dit keer als onderwerp: Federal Data Center Design Series. Duik dieper in de wereld van Edge Computing oplossingen tijdens dit één uur durende webinar. Volledig online, dus te volgen vanuit je thuiskantoor!

Lees hier meer

29 april | SIVON webinar WaaS

Wifi is niet meer weg te denken uit de klas. Daarom helpt SIVON haar leden met een hoogwaardig wifi-netwerk via de dienst Wifi as a Service. In dit webinar praten ze je in 1 uur bij over deze dienst. Na het webinar weet je alles over Wifi as a Service en of het geschikt is voor jouw schoolbestuur.

Lees hier meer

Bekijk de replay | Onderwijswebinar

De netwerken op scholen zijn een kritische randvoorwaarde voor digitaal onderwijs. Maar is de capaciteit ook voldoende voor het gebruik anno nu en de toekomst? En zijn servicemanagementprocessen- en garanties voldoende geborgd? Met andere woorden: is je organisatie klaar om regie te gaan voeren? Bekijk de replay via onderstaande link!

Lees hier meer

Bekijk de replay | Retailwebinar

Hoe zorgt een slim netwerk voor een betere klantbeleving en daarmee meer conversie? Kan Network as a Service een besparing opleveren en daarmee bijdragen aan een hoger bedrijfsresultaat? We bespraken deze én meer vragen tijdens ons retailwebinar “Hogere conversie door Network as a Service”. Bekijk de replay via onderstaande link!

Lees hier meer

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl