Skip navigation Menu

Netwerk advies

Op zoek naar een partij die met u meedenkt?

wentzo-boog

U wilt uw organisatie voorzien van een (nieuw) draadloos netwerk. Als verantwoordelijke voor de implementatie hiervan, heeft u veel vragen. Wat betekent de installatie van het WLAN voor mijn organisatie en in welke bedragen loopt dit traject? Welke besparingen kan ik met de inzet van een draadloos netwerk realiseren? U heeft de vragen, Wentzo Wireless de antwoorden. Zo bieden wij u onafhankelijk netwerk advies op maat.

 

Een ‘goed netwerk’ met ‘overal dekking’

U wilt een ‘goed netwerk’ en ‘overal dekking’ voor uw organisatie en u wilt deze vraag uitzetten als RFP- of aanbestedingstraject. Wanneer u uw draadloze vraagstuk goed formuleert, schrijven de gewenste leveranciers zich in en kunt u kiezen voor een oplossing op maat. De vertaling naar technische specificaties valt echter niet mee. U heeft kennis nodig om een goed pakket van eisen neer te leggen. In zo’n geval ondersteunt Wentzo u graag!

Een specifiek RFP zorgt voor een prettig aanbestedingstraject. U weet wat u wilt en alleen de meest geschikte partijen schrijven zich in.
Dit leidt tot de oplevering van een netwerk dat voldoet aan al uw huidige én toekomstige gebruikerseisen!

Meedenken en meeschrijven

Onze ervaren gecertificeerde netwerkspecialisten kijken samen met u naar uw eisenpakket en onderzoeken wat u écht nodig heeft. Welke devices gebruiken uw medewerkers op welke locatie, hoeveel bandbreedte per cliënt is gewenst, welk beveiligingsniveau stelt u voor uw gasten? Onze netwerkspecialisten gebruiken de antwoorden op deze vragen voor de vertaling naar de juiste technische specificaties. Wij geven u onafhankelijk netwerkadvies en samen met u schrijven we een uitvraag die voldoet aan al uw eisen.

Excellent WiFi

Om een optimaal WiFi netwerk op te leveren, analyseert Wentzo niet alleen het draadloze aspect van uw netwerk. Door de jarenlange ervaring, geeft Wentzo advies over uw gehele netwerk. Van internet aansluiting tot devices, Wentzo doet alles voor een optimale gebruikservaring.

Lopende trajecten

Ook in lopende aanbestedingstrajecten kan onafhankelijk advies wenselijk zijn. U heeft een grote uitdaging op het gebied van networking en connectivity en er zijn meerdere partijen met een goed verhaal. Toch twijfelt u. Want waarin verschillen oplossingen nu daadwerkelijk van elkaar en wat sluit het beste aan op uw behoefte? Hoe kunt u uw onzekerheden elimineren en houdt u grip op kosten én het allerbeste resultaat?

Onafhankelijk netwerk advies

Als onafhankelijke netwerkspecialist met een sterke focus op WiFi biedt Wentzo u graag het antwoord. Door onze praktijkervaring met portfolio’s van verschillende A-merken biedt onze netwerkadviseur u gegarandeerd het beste netwerkadvies. Wij kennen de heikele punten in een project, die wij al vaak succesvol oplosten. Naast onze praktijkkennis en ervaring kennen wij de weg in projectmanagement, met bijvoorbeeld kennis van PRINCE2 en vergelijkbare methodieken. Met deze bagage op zak gaan we graag in gesprek over úw uitdaging. Samen met u bouwen we een draadloze oplossing, een oplossing waar u echt iets aan heeft!

Neem contact met ons op!

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Klanten geven ons gemiddeld een ! | Copyright WiFi.nl