Skip navigation Menu

WiFi

Dé WiFi specialist sinds 1999!

wentzo-boog

Het creëren van een betrouwbaar WiFi netwerk is de expertise van Wentzo. En we helpen jou daar ook graag bij. Want dat WiFi cruciaal is voor de activiteiten binnen jouw organisatie, hoef je ons niet uit te leggen. Of het nu gaat om het grootste distributiecentrum van Nederland of de basisschool om de hoek, onze adviseurs en specialisten maken graag het verschil om jouw draadloze netwerk optimaal te laten functioneren!

 

Gas, water, licht en WiFi

Een draadloos netwerk moet het gewoon doen. Zonder gezeur. Want een ondeskundig ingericht WLAN leidt tot security incidenten, uitval of onvoldoende capaciteit. WiFi clients verliezen hun verbinding en gebruikers kunnen niet meer efficiënt werken. Dit gaat ten koste van de continuïteit van jouw organisatie. Gelukkig kan het team van Wentzo jou helpen. Soms leidt één bezoek op locatie al tot een duidelijk advies waarmee problemen opgelost worden. Maar uiteraard helpen we jouw organisatie ook bij het projectmatig begeleiden naar een volledig nieuwe oplossing. Daarbij adviseren we graag over de laatste ontwikkelingen en innovaties op gebied van WiFi die relevant zijn voor jouw organisatie.

 

Aruba Wentzo WiFi        Extreme Networks      Wentzo is partner van FortinetWentzo en Juniper

Merkonafhankelijk specialist

WiFi is echt een van onze vakgebieden. Wentzo is in staat om te adviseren over recente ontwikkelingen zoals WiFi 6 en WiFi 6E. Daarbij heeft zij brede kennis van oplossingen van verschillende WiFi vendoren en ervaring in het optimaliseren en beheren hiervan. Ons doel is dan ook om samen met jou op zoek te gaan naar de best passende oplossing voor jouw organisatie.

WiFi Site Survey

Een Site Survey is de basis voor een goede WiFi oplossing. Of het nu gaat om het oplossen van knelpunten of het ontwerpen van een nieuw design, een gedegen Site Survey helpt jouw organisatie verder. Onze ervaren netwerkspecialisten gebruiken professionele meetapparatuur en leveren een duidelijk advies met bijhorende rapportage op.

Bedrijfskritische WiFi clients

Bij veel organisaties vervullen WiFi devices een essentiële rol. Denk aan een Voice over WiFi toestel binnen een zorginstelling of een handscanner in een distributiecentrum. Een goede inrichting van het WiFi netwerk en de afstemming met het device is dan cruciaal. Dat is bij Team Wentzo in goede handen. Benieuwd of jouw WiFi clients optimaal functioneren? Wentzo biedt de mogelijkheid om deze in een lab omgeving te testen.

Plantion: “WiFi is voor ons essentieel!”

Als het WiFi netwerk ergens kritiek is, dan is het wel in de dynamische omgeving van het Plantion. Inkopers en leveranciers komen dagelijks samen op deze marktplaats voor bloemisten, hoveniers en detailhandelaars. Voor het scannen van alle producten voor het veilproces is een robuust draadloos netwerk onontbeerlijk: alles moet snel en accuraat werken. Plantion leunt daarvoor op de expertise van team Wentzo. En naar volle tevredenheid! Carlo van der Laan, systeembeheerder van Plantion: “De projecten zijn echt goed verlopen, technische kennis is goed in huis en persoonlijk is het ook heel fijn om met de mensen van Wentzo te werken!”. Is het primaire proces in jouw organisatie ook afhankelijk van het WiFi netwerk? Neem dan nu contact met ons op!

Ruim

800

Site Survey’s per jaar

Meer dan

30.000

Access Points in beheer

Ieder uur verbinden

87.500

devices met een Wentzo WiFi

User Experience

Hoe ervaren jouw gebruikers het WiFi netwerk? Verlopen de videocalls vlekkeloos, kunnen leerlingen de Magister app goed gebruiken en gaat het laden van de internetpagina’s snel genoeg? En als dit niet lukt, waar gaat dit dan fout? Veel organisaties kunnen deze vragen niet goed beantwoorden. De User Experience Sensor van Wentzo helpt je hierbij! Deze sensor richten we zo in dat het continu met het WLAN (ongeacht welk merk) verbinding maakt en bedrijfskritische applicaties test. Net als een echte gebruiker. Op basis van deze testen toont een overzichtelijk dashboard de gebruikerservaringen, maar ook waar eventuele bottlenecks zich bevinden!

WiFi van Wentzo

    Een keer vrijblijvend sparren? Stuur een berichtje!

    Je bent verantwoordelijk voor WiFi binnen jouw organisatie. En je hebt echt wel veel op de rit, maar natuurlijk ook je wensen en stiekem nog wat aandachtspunten voor je netwerk. Wat dacht je van een uurtje sparren? Vertel jij je verhaal, doen wij het onze. Een soort van kennismakingsgesprek. Wij kijken er naar uit om je te bezoeken, maar je bent ook bij ons in het prachtige Huis van Innovatie welkom. En is het net even te ver of laat je agenda het niet toe? Dan kan het ook via Teams!

    Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl