Skip navigation Menu

WiFi as a Service

Een draadloos netwerk als abonnement

wentzo-boog

Een optimaal draadloos netwerk voor een minimale vergoeding per maand. Dát is WiFi as a Service (WaaS). Dankzij dit unieke WiFi concept profiteert u zonder investering van de vele voordelen van een professioneel draadloos netwerk. Bovendien heeft u geen enkel omkijken naar het beheer en onderhoud hiervan; deze verantwoordelijkheid ligt bij Wentzo Wireless, uw deskundige WaaS partner!

WiFi as a Service onbezorgd online

WaaS: u en uw partners onbezorgd online

WiFi as a Service voor bedrijfsprocessen

WaaS: hoogwaardig netwerk voor bedrijfsprocessen

WiFi as a Service betrouwbaar en snel

WaaS: betrouwbaar en snel, zoals uw gast het verwacht

Geen investering

Het unieke van WiFi as a Service is de flexibiliteit van het concept. U bent niet gebonden aan een investering of een langdurig contract, maar neemt een draadloos netwerk (Wireless LAN) als een dienst af. En dat biedt voordelen. Zo vormt een beperkt budget niet langer de drempel voor draadloze vrijheid en wordt het Wireless LAN eenvoudig aan veranderende gebruikerswensen aangepast. Eventuele problemen lossen wij binnen een afgesproken tijd op. Van bijkomende kosten is geen sprake, u heeft immers een abonnement op WiFi dekking.

WaaS: hoogste kwaliteit en veiligheid

Voor de installatie vindt een uitgebreide Site Survey plaats. Tijdens deze meting stellen we onder andere het precieze aantal WiFi AccessPoints vast dat nodig is voor uw specifieke gebruikerswensen. Bovendien wordt uw WaaS netwerk altijd ingericht met componenten van A-merken en staan onze gecertificeerde medewerkers garant voor een uitstekende service. Op het gebied van zekerheid speelt ook de beveiliging van een draadloos netwerk een cruciale rol. Privacygevoelige informatie moet immers alleen binnen uw organisatie blijven! Met een WiFi as a Service abonnement hoeft u zich geen zorgen te maken. Uw netwerk kan volgens de strengste beveiligingseisen worden ingericht en wordt consequent van updates voorzien. Dat staat garant voor beveiliging op het hoogste niveau. Om inzicht te krijgen in de huidige staat van uw netwerkomgeving kunt u gebruik maken van onze gratis Excellent WiFi Check.

Wentzo bedenker van WaaS

Wentzo was in 2011 de eerste organisatie die WiFi als een dienst aanbood. In die tijd waren vergelijkbare oplossingen, waarbij software als een dienst wordt afgenomen (SaaS) volop in opmars. Het uitblijven van kapitaalinvesteringen bleek een grote klantbehoefte en Wentzo voorzag met WaaS in deze populaire behoefte. Daarnaast zagen wij een mogelijkheid om eenvoudig uit te breiden in gebruik, de oplossing bieden wij immers via een abonnement. Inmiddels hebben wij vele grote namen voorzien van WaaS oplossingen en is deze unieke dienst niet meer weg te denken uit ons productportfolio.

Het WaaS Model

in vier stappen naar WiFi as a Service

Vier fases van het WaaS concept

WaaS is een continue proces en eenvoudig samen te vatten in vier stappen. Dit heeft geleid tot het ‘WaaS Model’. Het WaaS proces verloopt via vier stappen, namelijk: Design, Implementatie, Validatie en Beheer. Binnen deze vier stappen zijn alle benodigde werkzaamheden opgenomen die leiden tot een optimaal eindresultaat. Daarnaast weet u exact waar u aan toe bent op elk moment. Het WaaS Model laat een continu proces zien. Een verhuizing of uitbreiding van uw locatie zorgt bijvoorbeeld voor een nieuw design. Meer informatie? Klik hier.

Christiaan Huygens College

”Heel fijn dat het mogelijk is geweest om alle afspraken perfect te plannen op de juiste momenten.

Dank voor de flexibiliteit!”

Iets voor u?

Een WaaS abonnement is op iedere locatie mogelijk. De enige voorwaarden zijn een internetverbinding en een netwerkaansluiting voor de AccessPoints. Beschikt uw locatie niet over deze aansluitingen op de juiste positie? Geen probleem. Ook deze werkzaamheden zijn bij Wentzo in goede handen. Vul uw contactgegevens hiernaast in en wij nemen contact met u op! U kunt ons ook bellen op 0577 – 460008, of stuur een mail naar info@wifi.nl.

Buddy

Neem contact met ons op!

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Klanten geven ons gemiddeld een 8,5! | Copyright WiFi.nl