Skip navigation Menu

Security Insight

Geen IT zorgen meer voor een vast bedrag per maand

wentzo-boog

Met onze 24×7 Security Insight dienstverlening is het netwerk van jouw organisatie beter beveiligd tegen kwetsbaarheden en cyber aanvallen. Geen zorgen meer of jij je IT-beveiliging goed geregeld hebt voor een vast bedrag per maand. Security Insight van Wentzo staat voor continue inzichtelijkheid van het securityniveau van jouw organisatie, bedreigingen snel ontdekt en opgelost en veel meer.

 

Veel organisaties maken zich zorgen of hun volledige netwerk wel op orde is. En terecht. Met security Insight bieden we jou de mogelijkheid om eenvoudig antwoord te krijgen op deze vraag. Hoe verschillende leveranciers van jouw netwerk de security van hun oplossing ook inrichten, jij blijft eindverantwoordelijk. Ze hebben waarschijnlijk elk een eigen aanpak, dus hoe krijg jij het beveiligingsniveau van de gehele digitale infrastructuur onder controle én op topniveau?

Met Security Insight van Wentzo is het securityniveau van jouw organisatie continu inzichtelijk, ongeacht of we je netwerk geheel, deels of niet beheren. Zo voldoet jouw netwerk te allen tijde aan de (voor jouw organisatie geldende) veiligheidsnormering.

Waarom Security Insight

Met Security Insight wordt het netwerk gemonitord op potentiële risico’s en kwetsbaarheden, waardoor deze in een vroeg stadium worden gedetecteerd. Hierdoor ben jij volledig compliant en voldoe je dagelijks aan de maatregelen. Daarnaast worden cybercriminelen direct ontdekt wanneer ze het netwerk van je organisatie willen betreden.

Onze Security as a Service bestaat onder andere uit:

  • Netwerk Vulnerability Scanner: je security is op elk moment van de dag compliant.
  • Hacker Alert: het alarm gaat af wanneer een cybercrimineel je netwerk binnendringt.
Security Wentzo

Netwerk Vulnerability Scanner

Je wilt de kostbare manuren van je IT-team niet inzetten voor het continue monitoren van zwakke plekken in het netwerk, wanneer dit op een eenvoudige, tijd- én kostenbesparende manier is in te vullen. De Netwerk Vulnerability Scanner neemt dit eenvoudig over en vindt zelfs meer kwetsbaarheden dan andere scanners. Wij richten de omgeving zo in dat jouw volledige netwerk wordt gescand en op compliancy getoetst wordt. Je weet op elk moment of jouw netwerk compliant is!

Hacker Alert

Je kunt je netwerk nog zo goed beveiligen, helaas blijven hackers op de loer liggen. Wanneer er verdachte activiteiten op je netwerk plaatsvinden, wil je dat natuurlijk direct weten. Zodat je de eventuele schade tot een minimum kunt beperken en aan de meldplicht kan voldoen na een eventuele datalek. Met Hacker Alert krijg je direct melding wanneer een kwaadwillende jouw netwerk binnendringt.

Vast bedrag per maand

Onze Security Insight dienstverlenging is geheel naar wens af te nemen. Verandert er iets in je organisatie? Je kunt maandelijks op en afschalen. Wij werken met een vast bedrag per maand, zodat je weet waar je aan toe bent.

Geen zin in een abonnement? De diensten kunnen zowel eenmalig als op maandbasis worden ingezet.

Bert Enserink, technisch directeur Wentzo:

“Je netwerk wordt gemonitord op potentiële risico’s en kwetsbaarheden, waardoor deze in een vroeg stadium worden gedetecteerd. Hierdoor ben jij volledig compliant en voldoe je dagelijks aan de maatregelen.”

Benieuwd naar Security Insight?

Wil je ook geen IT zorgen meer voor een vast bedrag per maand? Security Insight van Wentzo is voor elk netwerk mogelijk en naar wens in te richten. Je netwerksecurity is elk moment van de dag compliant en inzichtelijk, cybercriminelen wijs je de deur. Profiteer nu van onze ervaring en kom erachter wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Neem contact met ons op door te bellen naar 0577-460008 of laat een bel mij terug verzoek achter door het formulier hiernaast in te vullen.

Bel mij terug!

    Partners

    Security Insight maken wij mogelijk in samenwerking met partners als Guardian360. Een voordeel van Guardian360 is, dat het een Nederlandse onderneming is. Dit betekent, dat data alleen in het eigen netwerk wordt opgeslagen: vertrouwelijke en relevante data blijft dus in de Nederlandse datacenters van Guardian360.
    Meer weten over onze partners? Check onze partnerpagina!

    Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl