Skip navigation Menu

Network Insight

Inzicht in en controle over het volledige netwerk!

wentzo-boog

Een veilig en altijd beschikbaar netwerk is van cruciaal belang voor je organisatie; downtime heeft direct gevolg voor het primaire proces. Maar één dashboard dat volledig inzicht, controle én alerts geeft, is vaak niet voorhanden. Verschillende netwerkonderdelen en leveranciers bieden een eigen portal waardoor grip en regie over het totale netwerk mist. Kan dat niet anders?

 

Maak kennis met Wentzo Network Insight. Onze Remote Monitoring & Management (RMM) tool, brengt je eenvoudig en snel totaalinzicht, controle en grip. Op basis van een schaalbaar en flexibel abonnement beschik je over een aantrekkelijk dashboard dat actueel inzicht geeft in al je netwerkcomponenten en hoe deze zijn verbonden. Je ontvangt alerts bij een (mogelijk) incident en back-ups worden geautomatiseerd aangemaakt. En het beheer van alle netwerkcomponenten? Dat vindt snel en secure vanuit het Network Insight dashboard plaats!

“Dankzij Network Insight hebben we volledig grip én regie over ons hele netwerk!”

Waarom kiezen voor Network Insight?

Je organisatie beschikt over diverse netwerkcomponenten (denk daarbij aan switches, AccessPoints en firewalls) van verschillende fabrikanten of je neemt deze diensten bij diverse leveranciers af. Om je regierol optimaal te vervullen, zoek je één tool die totaalinzicht geeft en pro-actief alerts meldt. Bovendien wil je het securityniveau van je netwerk blijvend verhogen. Alleen zo ben je in staat om uitspraken te doen over het functioneren van je gehele IT omgeving én borg je een betrouwbare en secure dienstverlening binnen je organisatie.

Features en voordelen

Wentzo Network Insight beschikt over een groot aantal features en voordelen. Bovendien is de dienstverlening te verrijken met interessante modules zoals Device Insight en Trafic Insight én is de dienst per maand af te nemen! De voordelen van Network Insight op een rij:

+ Vendorneutraal
Wentzo Network Insight biedt alarmering en rapportage voor al je netwerk KPI’s voor alle leveranciers en vendoren.

+ Real-time inzicht
De interactieve weergave van je netwerktopologie is altijd real-time en biedt volledig inzicht!

+ Eén dashboard voor alle netwerkcomponenten
Via één secure dashboard (o.a. door two-factor authenticatie) heb je direct toegang tot alle netwerkonderdelen.

+ Disaster recovery
Dankzij een audit trail, configuratie back-ups en uitgebreid versiebeheer van alle componenten is het eenvoudig om disaster recovery toe te passen.

+ Inzicht en grip op verkeer
Duidelijk inzicht in (verdachte) verkeersstromen, dataverbruik en betrokken apparaten.

+ Effectiever troubleshooten
Helder inzicht voor je helpdesk o.a. door een uitgebreide root cause analyse.

Interesse in Network Insight? Neem contact op en profiteer binnen één week van alle voordelen!

Network Insight modules

De Network Insight dienstverlening is aan te vullen met 4 modules: Device Insight, Configuration Management, Traffic Insight en API connect.

1. Device Insight

Deze module geeft je inzicht in end user devices zoals PC’s en printers. Denk daarbij aan CPU waardes of de conditie van je toners.

2. Configuration Management

Back-ups worden automatisch gemaakt en vergeleken op afwijkingen. Daarnaast maakt de syslog duidelijk wie, wat, wanneer heeft gewijzigd wat van grote waarde is voor je ISO auditing.

3. Traffic Insight

Deze module geeft inzicht in al het (versleutelde) dataverkeer op je netwerk. Ongewenst verkeer met een verhoogd risico kan hierdoor ingeperkt worden.

4. API connect

Network Insight is te koppelen met diverse andere tooling, zoals je CMDB. Zo’n koppeling levert meer en beter inzicht op. Laat data voor je werken!

Directe voordelen van onze Network management oplossing:

  • Vendor neutrale alarmering en rapportages van al je netwerk KPI’s;
  • Real time inzicht van volledige netwerktopologie in interactieve weergave;
  • Direct en veilig toegang tot al je netwerkcomponenten vanuit één dashboard;
  • Audit trail, configuratie back-up en versiebeheer van al jouw netwerkcomponenten;
  • Inzicht in (verdachte) verkeersstromen, dataverbruik en betrokken apparaten;
  • Uitgebreide troubleshoot tool / 1e lijns helpdesktool met uitgebreide root cause analyse

Network Insight voor jouw organisatie?

Een Wentzo Network Insight abonnement is flexibel, kent geen lange looptijden en is bovendien scherp geprijsd! Er geldt een basistarief voor de dienstverlening per netwerkcomponent, bijvoorbeeld een switch, AccessPoint of firewall. Het abonnement wordt per maand in rekening gebracht en de dienstverlening is uit te breiden met de vier extra modules. Ook hiervoor geldt een maandtarief per netwerkcomponent. Op- of afschalen is eenvoudig mogelijk en even sparren met onze specialisten is uiteraard inbegrepen in de dienstverlening!

Network Insight webinar

Interesse in een Network Insight webinar? Schrijf je via onderstaand formulier vast in en je bent als eerste op de hoogte wanneer deze plaatsvindt!

Neem contact met ons op!

    Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl