Skip navigation Menu

Netwerkdesign

Optimale inrichting van uw netwerk

wentzo-boog

Wentzo Wireless verzorgt de volledige inrichting van uw LAN en WLAN (Wireless Local Area Network). Of het nu gaat om de inrichting van uw core en edge switches of het maken van een netwerk architectuur, wij helpen u graag met het netwerkdesign van een betrouwbare (W)LAN omgeving. Ook het documenteren van uw huidige LAN of WLAN omgeving kunnen wij voor u verzorgen.

 

Onze aanpak

Een betrouwbaar  functioneel- technisch ontwerp valt of staat bij een kundige inventarisatie. Op basis van onze uitgebreide inventarisatie, indien nodig op locatie, stellen wij vast welke producten het beste passen bij uw situatie. U kunt zich voorstellen dat wij een outdoor recreatiepark anders inrichten dan een kantooromgeving. Op basis van een grondige capaciteitscalculatie doen wij voorspellingen over het toekomstig netwerk. De verwachte hoeveelheid gebruikers en verschillende devices speelt hierbij een grote rol.

WiFi netwerkdesign inventarisatieUitgebreide inventarisatie
indien nodig op locatie

WiFi netwerkdesign passende productenVaststellen welke producten
bij u passen

WiFi netwerkdesign voorspellingVoorspellingen over
het toekomstig netwerk

Excellent WiFi

Om een optimaal WiFi netwerk op te leveren, analyseert Wentzo niet alleen het draadloze aspect van uw netwerk. Door de jarenlange ervaring, houdt Wentzo rekening met alles aspecten van uw netwerk in het netwerk ontwerp (netwerkdesign). Van internet aansluiting tot device, Wentzo doet alles voor een optimale gebruikservaring.

Ron Feddema, Systeembeheerder Vencomatic Group:

“Wentzo is een partij die goed meedenkt. Ze bieden de juiste producten en verschaffen de juiste informatie.
Wij zijn erg tevreden over het draadloos netwerk!”

Een netwerkdesign voor u?

Meer informatie over onze aanpak bij een WiFi netwerkdesign of gebruik maken van deze dienst? Neem dan contact met ons op. Zodra wij uw specifieke vraag hebben ontvangen komen wij in overleg met u tot een passende oplossing. Neem contact met ons op via 0577–460008, of stuur een mail naar advies@wifi.nl. Wij staan u graag te woord. Heeft u liever dat wij u bellen of mailen? Vul dan uw gegevens in hiernaast.

Neem contact met ons op!

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Klanten geven ons gemiddeld een ! | Copyright WiFi.nl