Skip navigation Menu

WiFi beheer

Besteed uw beheer uit!

wentzo-boog

U heeft een draadloos netwerk, maar niet de tijd en expertise voor het onderhoud. De oplossing? Besteed het uit aan Wentzo Wireless! Wij zorgen voor proactieve monitoring en het beheer van uw complete draadloze netwerk. Zo heeft u hier geen omkijken naar en richt u zich volledig op uw core business. 

 

Ontzorgen

U heeft al meer dan genoeg aan uw hoofd. De WiFi voorziening in uw organisatie is iets waar u géén omkijken naar wilt hebben. Wentzo ontzorgt u volledig. Wij doen het netwerkbeheer voor u! Zo hebben uw medewerkers, gasten of bezoekers altijd toegang tot een optimaal functionerend netwerk. Iets waar u tegenwoordig niet omheen kan. Ons beheer is een dienst op maat. Wij bespreken met u uw wensen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de storing alleen melden, maar wij kunnen de storing ook direct voor u oplossen. In de meeste gevallen merkt u hier zelfs niet eens iets van. De keuze is aan u.

WiFi storing oplossen

1.
Problemen opgelost
voordat u het merkt

WiFi support om storingen zo snel mogelijk op te lossen

2.
Samen met u
oplossen

WiFi support op locatie

3.
Op locatie
indien nodig

Actieve monitoring

Monitoring van de draadloze netwerken vindt plaats op basis van beschikbaarheid maar ook op basis van prestaties. Naast het gebruik van een management tool worden alle kritische componenten actief gemonitord middels SNMP. Hieronder vallen de WiFi componenten, maar ook de componenten van uw organisatie die essentieel zijn voor een goede (WaaS) dienstverlening. Door uw netwerk continu in de gaten te houden waarborgen wij de optimale functionering hiervan. De uitlezing van componenten en de rapportage voeren wij zeer gedetailleerd uit. Hiermee verhoogt Wentzo de kwaliteit van opvolging bij eventuele verstoringen. Zo is uw netwerkbeheer bij Wentzo in goed handen.

Ervaren partner

Door te kiezen voor Wentzo kiest u voor een ervaren partij. Zo beheren wij draadloze netwerken voor diverse (hoge)scholen door heel het land. Ook zijn wij actief in de zorgbranche, retail en warehousing. Bovendien onderhouden wij WiFi netwerken bij verschillende overheidsinstanties. Meer informatie over de branches waarin Wentzo actief is vindt u hier.

Uw betrouwbare en ervaren netwerkspecialist

In de verschillende branches hebben wij al veel klanten voorzien van een draadloos netwerk. Daarnaast doen wij het netwerkbeheer voor veel van deze klanten. Onder andere Hogeschool Rotterdam, McDonald’s, Wehkamp, Amstelring, Esprit scholengroep, etc. maken al tevreden gebruik van onze diensten. Voor een overzicht van al onze referenties verwijzen wij u naar onze referentiepagina.

Voor Wentzo is een uitdagende klus geen uitzondering. Wij nemen graag het netwerkbeheer van uw (draadloos) netwerk uit handen. Meer weten over ons specialisme? Neem vandaag nog contact op! Vul uw gegevens in, bel ons op 0577-460008 of stuur een mail naar info@wifi.nl!

Buddy

Neem contact met ons op!

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Klanten geven ons gemiddeld een ! | Copyright WiFi.nl