Skip navigation Menu

Services

Klik op één van onze services voor meer informatie

Wentzo Wireless biedt niet alleen complete draadloze oplossingen, maar ook diverse specifieke diensten. Deze lopen uiteen van deskundige metingen tot het ontwerpen en beheren van netwerkomgevingen. Maak uw keuze uit één van onze services, u komt dan op een pagina met uitgebreide informatie van deze service. Op zoek naar een andere dienst? Neem dan contact met ons op!

WiFi as a Service

Wentzo is uitvinder van het WiFi as a Service concept. Dit is een abonnement op WiFi voor een vast bedrag per maand. U doet geen grote investeringen én u heeft geen omkijken naar het beheer en onderhoud van uw netwerk. Zo ontzorgen wij u optimaal. Als deskundige WaaS partner voorzien wij u graag van een passende oplossing.

Wireless Site Survey

De Site Survey is een uitgebreide meting bij u op locatie, uitgevoerd door een Wentzo engineer. Deze zal met verschillende apparatuur de betreffende locaties verkennen. De resultaten worden opgeslagen en gecombineerd in een Site Survey rapport

Netwerkdesign

Ook voor de volledige inrichting van uw Local Area Network (LAN) kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om de inrichting van uw core en edge switches of het maken van een netwerk architectuur, wij helpen u graag met het bouwen en de documentatie van een betrouwbare LAN omgeving.

Netwerkadvies

Meer en meer worden de netwerkspecialisten van Wentzo ook ingezet als consultants. Geen vreemde ontwikkeling, gezien de jarenlange ervaring en merkonafhankelijke positie van onze organisatie. Als merkonafhankelijk netwerkspecialist met een sterke focus op WLAN biedt Wentzo u graag het antwoord.

Netwerkbeheer

U beschikt over een netwerk maar u heeft niet voldoende tijd of de benodigde kennis om dit netwerk te beheren? Besteed het dan uit aan Wentzo. Wij garanderen een optimaal functionerend draadloos netwerk. Dit doen wij vanuit ons eigen Wireless Network Operation Center (WNOC).

Troubleshoot

Bij ons draadloos Netwerk Operations Center (WNOC) kunt u terecht voor draadloze problemen. Wij analyseren uw situatie en bieden u oplossingen, een service op maat. Is het dringend? Bel dan 0577-463232 of mail naar support@wifi.nl. Ons WNOC is bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur.

Monitoring

Naast troubleshoot is ook monitoring op afstand een van de specialiteiten van ons Wireless NOC. Het functioneren van uw draadloze netwerk wordt nauwkeurig in de gaten gehouden. Ondanks goede voormetingen kan er altijd een storing ontstaan, is dit het geval? Dan komen wij meteen in actie! Snel en adequaat, daar mag u ons aan houden.

Support

Soms komt u er niet helemaal uit, of heeft u een oplossing nodig van een specialist. In deze gevallen kunt u contact opnemen met de Wentzo Wireless Support afdeling. Onze collega’s helpen u graag bij het oplossen van een WiFi probleem. Lukt het niet telefonisch? Dan kijken wij graag met u mee waar het misgaat. Een snelle oplossing is gegarandeerd! Beschikt u over een supportovereenkomst, dan kunnen we u ook ’s avonds en in het weekend ondersteuning bieden.

Wij doen meer!

Mist u hier een dienst? Dat kan. Naast bovenstaande oplossingen verzorgt Wentzo bijvoorbeeld WLAN security, WiFi Hotspots, straalverbindingen, maar ook verhuur van netwerkapparatuur. Wat uw netwerkvraagstuk ook is, wij hebben de oplossing! Neem contact met ons op en vraag naar onze diensten.

Buddy

Neem contact met ons op!

Gelieve dit veld leeg te laten.

Copyright 2017 Wentzo  |  Privacy & Cookies  |  Algemene voorwaarden |  Nieuwsberichten | Sitemap

8,0

24 beoordelingen

100% Beveelt Wentzo Wireless aan.

10 0