Skip navigation Menu

Networking

Klik op één van onze services voor meer informatie

wentzo-boog

Wentzo biedt niet alleen complete draadloze oplossingen, maar ook diverse specifieke netwerk diensten. Deze lopen uiteen van deskundige metingen tot het ontwerpen en beheren van netwerkomgevingen. Maak uw keuze uit één van onze services, u komt dan op een pagina met uitgebreide informatie van deze service. Op zoek naar een andere dienst? Neem dan contact met ons op!

WiFi as a Service

Wentzo is uitvinder van het WiFi as a Service concept. Dit is een abonnement op WiFi voor een vast bedrag per maand. U doet geen grote investeringen én u heeft geen omkijken naar het beheer en onderhoud van uw netwerk. Zo ontzorgen wij u optimaal.

Wireless Site Survey

De Site Survey is een uitgebreide meting bij u op locatie, uitgevoerd door een Wentzo engineer. Deze zal met verschillende apparatuur de betreffende locaties verkennen. De resultaten worden u aangeboden als Site Survey rapport.

Netwerkdesign

Ook voor de volledige inrichting van uw LAN kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om de inrichting van uw core en edge switches of het ontwikkelen van een netwerkarchitectuur, wij helpen u graag met het bouwen van een betrouwbaar (W)LAN.

Netwerkadvies

Meer en meer worden wij ingezet als consultants. Geen vreemde ontwikkeling, gezien onze jarenlange ervaring en ons merkonafhankelijk karakter. Als netwerkspecialist met een sterke focus op WLAN biedt Wentzo u graag het antwoord.

Wentzo Wireless WiFi diensten

Netwerkbeheer

U beschikt over een netwerk maar u heeft niet voldoende tijd of de benodigde kennis om dit netwerk te beheren? Besteed het dan uit aan Wentzo. Wij garanderen een optimaal functionerend draadloos netwerk.

Troubleshoot

Bij ons draadloos Netwerk Operations Center (WNOC) kunt u terecht voor draadloze problemen. Wij analyseren uw situatie en bieden u oplossingen op maat. Is het dringend? Bel dan 0577-463232 of mail naar support@wifi.nl.

Monitoring

Naast troubleshoot is monitoring op afstand een van onze specialiteiten. Wentzo houdt het functioneren van uw draadloze netwerk nauwkeurig in de gaten. Dankzij onze proactieve monitoring zien én verhelpen wij een issue vaak voordat u het doorheeft.

Support

Soms komt u er niet helemaal uit, of heeft u een oplossing nodig van een specialist. In deze gevallen kunt u contact opnemen met Wentzo Support. Onze collega’s helpen u graag bij het oplossen van elk WiFi probleem.

”Vlotte oplossing met juiste communicatie. Erg fijn om de taak op de status:

‘Wacht op klant’ te zetten zodat ik eerst kan testen of het wel werkt. Soms worden taken gesloten.”

Wij doen meer!

Mist u hier een dienst? Dat kan. Naast bovenstaande oplossingen verzorgt Wentzo bijvoorbeeld WLAN security, WiFi Hotspots, straalverbindingen, maar ook verhuur van netwerkapparatuur. Wat uw netwerkvraagstuk ook is, wij hebben de oplossing! Neem contact met ons op en vraag naar onze diensten.

    Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl