Skip navigation Menu

Chocola

Fijne feestdagen en een voorspoedig 2017!

wentzo-boog

Namens alle medewerkers van Wentzo Wireless bedanken wij u voor de samenwerking in 2016! Als bedankje stuurden wij een hele berg Tony Chocolonely repen. In een aantal repen zit een gouden wikkel verstopt… Wij zijn benieuwd waar deze terecht kwamen. Heeft u één van de wikkels ontvangen? Vul dan snel uw gegevens, u wint dan een exclusieve rondleiding in de WiFi fabriek van Wentzo!

 

Benieuwd hoe wij die repen inpakten?

Alle gouden wikkels gevonden

UPDATE – De gouden wikkels zijn inmiddels allemaal gevonden en er is contact opgenomen met de gelukkige winnaars. Zij krijgen binnenkort een rondleiding door de WiFi fabriek van Wentzo.

Waarom een Tony Chocolonely reep?

Tony Chocolonely strijdt voor een 100% slaafvrij product, een hele uitdaging in de chocoladebranche. Deze organisatie streeft hiermee naar de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs, dit uitgangspunt sluit volledig aan bij de missie van Wentzo. Net zoals Tony Chocolonely willen wij van betekenis zijn voor onze medemensen en garanderen wij een betrouwbare dienstverlening.

Hmmmm!

Wentzo chocola

Ik heb geen chocoladereep ontvangen…

Ondanks het goed georganiseerde inpakproces van onze Wentzo Umpa Lumpa’s kan het zijn dat er een van de (h)eerlijke chocoladerepen is opgegeten verdwenen. Gelukkig hebben wij er nog een paar over. Geen reep ontvangen of heeft uw collega stiekem uw post geopend? Dan sturen wij u graag een nieuwe reep. Stuur een e-mail naar marketing@wentzo.com.

Van betekenis

Het maken van winst is waardevol wanneer je dit deelt met anderen. Daarom willen wij van betekenis zijn. Niet alleen voor onze klanten en eigen medewerkers, maar ook voor de mensen om ons heen. Daarom ondersteunen wij Tony Chocolonely en andere (lokale) initiatieven. Ook zetten wij begin 2016 onze tanden in het project Duurzame WiFi. Binnen dit concept leveren wij energiezuinige apparatuur én zorgen wij voor het hergebruik van hardware op plaatsen waar het hard nodig is. Lees meer over onze projecten op onze van betekenis pagina.

Wentzo in 2017

WiFi.nl, was dat niet Wentzo.com? Dat klopt, sinds een aantal weken staat ons sterke domein WiFi.nl centraal. Dit ziet u ook terug aan de e-mailadressen van onze collega’s. Deze ontwikkelingen zijn onderdeel van onze focus op WiFi, die wij in 2017 verder uitbreiden. Daarnaast opent Wentzo aankomende zomer het ‘Huis van Innovatie’. Een verzamelplaats voor innovatie ICT concepten. Op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen of alvast een plekje reserveren voor een rondleiding? Laat dit dan weten via onze contactpagina!

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Klanten geven ons gemiddeld een 8,5! | Copyright WiFi.nl