Skip navigation Menu

Een onbezorgde vakantie! Ook in de branche recreatie is het belang van een stabiel draadloos netwerk de laatste jaren enorm toegenomen. Whatsappen met het thuisfront, updates van sociale media controleren of even een serie via Netflix bekijken. Niet alleen thuis, maar ook in de caravan, bij de tent of in een bungalow is draadloze verbinding essentieel. U wilt uw gasten op heel uw park van een goed netwerk voorzien, Wentzo helpt!

 

TerSpegelt logoCamping-Roland-logoOpwekking-logoBoshoek-logoBeringerzand-logo

 

Intensief gastencontact

De voordelen van een WiFi netwerk zijn eindeloos. Voor uw interne organisatie kunt u denken aan draadloze administratie, cameratoezicht en draadloos bellen (VoIP). Een goed functionerend WiFi netwerk is vooral van belang voor uw gasten. Zij verkrijgen eenvoudig toegang tot e-mail en internet en zo wordt hun vakantieverblijf nóg aangenamer. En daar profiteert u als recreatieondernemer ook van. Bijvoorbeeld via onze unieke Social Media Hotspot.

Social Media Hotspot

Gasten loggen in via hun Twitter of Facebook account en er wordt automatisch een door u gekozen bericht op hun tijdlijn geplaatst. Uiteraard bevat dat de naam en locatie van uw recreatiepark of (jacht)haven. Dit is overigens één van de vele mogelijkheden voor een nóg intensiever gastencontact. Waardevolle mailadressen verzamelen, uw organisatie automatisch laten ‘liken’ of gasten direct online berichten sturen? Het kan allemaal!

Recreatie 2.0

Maar ook buiten deze innovatieve marketingtools is een WiFi netwerk van grote toegevoegde waarde. Wat te denken van plaatsonafhankelijk de administratie uitvoeren, gasttransacties verwerken op heel het terrein of voordelig bellen via het WiFi netwerk? Bovendien wordt informatievoorziening naar een nóg hoger niveau getild. Via een tablet beschikt uw medewerker over de meest actuele informatie en via QR codes informeert u uw gasten uitgebreid over een specifiek dienst of evenement. Anders gezegd: online en offline komt samen op uw park. Die synergie levert kansen op en past helemaal bij het recreatiepark van nu!

WiFi as a Service®

Flexibiliteit en service. Doordat u het WiFi netwerk inclusief services op abonnementsbasis afneemt, heeft u nergens omkijken naar: zowel de hardware, installatie én het beheer en onderhoud zijn in een voordelig (maand)tarief verwerkt. WiFi as a Service® noemen wij dat. Wilt u meer weten over WaaS? Klik dan hier!

Wentzo WiFi recreatie

De voordelen voor u:

  • Geen investering, maar abonnement
  • Volledig ontzorgd door dienstenmodel
  • Gastwaardering door extra service
  • Waardevolle marketingtools
  • Informatievoorziening op hoog niveau
  • Voordelen voor transacties, telefonie en administratie
Wentzo WiFi recreatie

Gasten voordeel:

  • Gratis, eenvoudig en veilig online
  • Nóg prettiger recreatief verblijf
  • Beter geïnformeerd en sneller geholpen
  • Meest betrouwbare en snelle draadloze verbinding

Of het nou gaat om een lange of een korte overeenkomst, u bepaalt! Wij kennen de dynamiek van uw branche, daar past een flexibele opstelling bij. Bovendien is onze persoonlijke service een vanzelfsprekend onderdeel.

Straalverbinding

De toepassingen van straalverbindingen variëren sterk. Bij evenementen verzorgen wij bijvoorbeeld draadloze verbindingen tussen diverse WiFi opstelpunten of ondersteunen we het versturen van camerabeelden. In andere situaties zorgen we met straalverbindingen voor aanwezigheid van een internetfeed. Zeker in buiten gebieden zoals vakantieparken is internet-capaciteit vaak een issue. Met een Point to Point verbinding is er tegen een scherp tarief voldoende capaciteit beschikbaar.

Overal eenvoudig verbonden

Straalverbinding in de recreatiesector

Wentzo WiFi recreatie

Locaties verbinden

Een andere, veelgebruikte toepassing van straal-verbinding, is het verbinden van twee of meer (bedrijfs)locaties. Met een beveiligde verbinding worden deze locaties netwerktechnisch één geheel. Zo verbinden wij bijvoorbeeld het restaurantnetwerk met het netwerk op de rest van uw park. Dat levert voor-delen op en kan een uitkomst zijn in tijdelijke en langdurige situaties. Uw gasten hebben overal toegang tot hetzelfde netwerk en hoeven niet opnieuw te verbinden.

Uw betrouwbare en ervaren netwerkspecialist

In de recreatiebranche hebben wij al veel campings en havens voorzien van een draadloos netwerk. Onder andere het 5-sterren recreatiepark TerSpegelt, De Zwaluwhoeve, Camping Roland, vakantiepark De Boshoek  en stichting Opwekking maken al tevreden gebruik van onze diensten. Voor een overzicht van al onze referenties verwijzen wij u naar onze referentiepagina.

Voor Wentzo is een uitdagende klus in de recreatieomgeving geen uitzondering. Meer weten over ons specialisme? Neem vandaag nog contact op! Vul uw gegevens in, bel ons op 0577-460008 of stuur een mail naar info@wifi.nl!

Buddy

Neem contact met ons op!

Copyright 2017 |  Privacy & Cookies  |  Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Klanten beoordelen ons met een: 8,4/10 op basis van 42 beoordelingen