Skip navigation Menu

Draadloos Onderwijs

Neem contact met ons op!

Educatieve applicaties, tabletklassen, Bring Your Own Device, eduroam. Draadloze netwerken zijn onmisbaar geworden, helemaal in het onderwijs! Het WiFi netwerk is een basisbehoefte, net zoals gas, water en elektra. De komende jaren zal het belang en de ontwikkeling van draadloos onderwijs verder toenemen, reden genoeg voor een stabiel en betrouwbaar netwerk. Dat vraagt om een specialist voor uw school / onderwijsinstelling. 

 

Luzac logoHogeschool Rotterdam logo

 

Vanzelfsprekendheid

De toepassingen van mobiele devices in het onderwijs nemen enorm toe. De aanwezigheid van een hoogwaardig en stabiel WiFi (WLAN) is dan ook een vereiste. Dit brengt voor ICT coördinatoren veel vragen met zich mee. Hoe moeten we omgaan met de groeiende bandbreedtebehoefte? Hoe kunnen we iedereen een veilige verbinding garanderen, zonder dat dit ten koste gaat van de gebruiksvriendelijkheid?

Draadloos Onderwijs

Draadloos netwerkspecialist Wentzo Wireless kent als geen ander de vraagstukken die spelen in uw sector. Sinds 1999 is Wentzo actief binnen het onderwijs. Onze jarenlange ervaring en onze technische expertise, hebben wij vertaald naar een duidelijk WLAN concept: Draadloos Onderwijs. Hierdoor profiteert u van een hoogwaardig draadloos netwerk dat het beste aansluit op uw specifieke situatie. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken om betrouwbaarheid, veiligheid en beheer. Dit kan Wentzo allemaal uit handen nemen voor uw school of onderwijsinstelling. Wilt u dit niet helemaal uit handen geven? Wentzo kan u dan van advies voorzien of delen van het beheer en implementatie voor u verzorgen!

Peter Schep, Hoofd ICT Oosterlicht college:

“We hebben gekozen voor Wentzo vanwege het goede contact, de flexibiliteit en de zakelijke betrouwbaarheid”

Wentzo Wireless WiFi

Draadloos onderwijs maakt leren makkelijker en leuker

Docent Wentzo WiFi

Uw studenten én alle medewerkers verbonden

Wentzo WiFi onderwijs

Ideaal voor educatieve apps voor basisscholen

Case: SURFnet

SURFnet is onderdeel van SURF, de ICT-samenwerkingsorganisatie van onderwijs en onderzoek in Nederland. In januari 2016 heeft SURFnet Wentzo uitgekozen voor de ontwikkeling, levering en het onderhoud van SURFwireless. SURFwireless is de nieuwe WiFi as a Service dienst van SURFnet. Inmiddels is SURFwireless live. Klik hier voor meer informatie.

Case: Unilogic

Unilogic is een grote automatiseerder en opereert op het snijvlak van ICT en onderwijs. Voor EDUspot werkt Unilogic nauw samen met Wentzo. Wij verzorgen de WLAN Site Surveys en richten op Unilogic scholen een centraal beheerd WLAN in. De kwalitatieve hardware én de vastgestelde serviceopvolging garandeert scholen een probleemloos gebruik van een draadloos netwerk! Meer weten? Klik hier!

Case: Van Dijk Educatie

Samen met Van Dijk Educatie biedt Wentzo ‘Wifi4learning’. Een full-service concept waarbij we optimale zekerheid en schaalbaarheid garanderen tegen een scherp tarief. Het aanspreekpunt is Van Dijk Educatie. Wifi4learning is een model waarbij we iedere leerling en medewerker voorzien van de juiste bandbreedte om probleem- én draadloos te kunnen werken. Meer informatie over WiFi4learning? Klik hier.

Case: Digidact

Stichting Digidact is een regionaal samenwerkingsverband voor onderwijs en ICT. De stichting ondersteunt zo’n 40 scholen bij het implementeren van het ICT beleid. Zo hebben wij een centrale beheeromgeving ingericht voor aanwezige of te installeren netwerken op de scholen. Dankzij de samenwerking met Wentzo heeft Digidact volledig grip op draadloos onderwijs!

 

Draadloos Onderwijs als een dienst

Kiest u voor een WiFi as a Service abonnement? Dan kiest u voor flexibiliteit en zekerheid.
Dankzij dit full-service concet heeft u niet te maken met een investering en ontzorgen wij u volledig!

WiFi as a Service

Uniek dienstenmodel

WiFi as a Service is een uniek, door Wentzo ontwikkeld dienstenmodel. Een hoogwaardig draadloos netwerk wordt inclusief alle voorkomende services zoals Site Survey, installatie, beheer en onderhoud in een voordelige abonnementsvorm aangeboden. U kiest de inhoud en de duur van uw abonnement en kunt ieder moment uitbreiden en upgraden. Dat is flexibiliteit!

Eduroam

Door middel van Eduroam (education roaming) kunnen leerlingen, studenten, onderzoekers en medewerkers op een veilige manier gebruik maken van het draadloze netwerk van hun onderwijs- of onderzoeksinstelling. Zij kunnen daarnaast met hun eigen inloggegevens ook gebruik maken van het eduroam netwerk bij andere onderwijs- of onderzoeksinstelling wereldwijd. Wilt u ook gebruik maken van eduroam? Door de jaren heen heeft Wentzo Wireless een tal van scholen voorzien van eduroam. Klik hier voor meer informatie over Eduroam.

Specialist

Wentzo maakt haar specialistentitel op diverse manieren meer dan waar. Allereerst zijn wij merkonafhankelijk: ons portfolio bestaat uit een breed scala aan onderscheidende A-merken, waaronder Aerohive Networks, HPE / Aruba Networks, Cisco, Juniper en Lancom. Daarnaast heeft Wentzo diverse strategische partnerships waar u als onderwijsinstelling direct van profiteert. Zo zijn we Quarantainenet partner, eduroam integrator en werken nauw samen met SURFnet. Ook voor security- en Mobile Device Management partijen bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid van WiFi as a Service of Network as a Service. In plaats van te investeren, neemt u een hoogwaardig (W)LAN inclusief alle voorkomende services in een flexibel abonnement af! Wentzo is de netwerk onderwijs specialist!

Uw betrouwbare en ervaren netwerk onderwijs specialist

In de onderwijsbranche hebben wij al veel onderwijsinstellingen voorzien van een draadloos netwerk. Onder andere Hogeschool Rotterdam, Hogeschool Utrecht, Luzac, Cals college, Esprit scholengroep, etc. maken al tevreden gebruik van onze diensten. Voor een overzicht van al onze referenties verwijzen wij u naar onze referentiepagina.

Voor Wentzo is een uitdagende klus in de onderwijs omgeving geen uitzondering. Meer weten over ons specialisme? Neem vandaag nog contact op! Vul uw gegevens in, bel ons op 0577-460008 of stuur een mail naar info@wifi.nl!

Buddy

Neem contact met ons op!

Copyright 2017 |  Privacy & Cookies  |  Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Klanten beoordelen ons met een: 8,3/10 op basis van 41 beoordelingen