Skip navigation Menu

Draadloos Onderwijs

Neem contact met ons op!

Educatieve applicaties, tabletklassen, Bring Your Own Device, eduroam. Draadloze netwerken zijn onmisbaar geworden, helemaal in het onderwijs! Het WiFi netwerk is een basisbehoefte, net zoals gas, water en elektra. De komende jaren zal het belang van draadloos onderwijs verder toenemen, reden genoeg voor een stabiel en betrouwbaar netwerk. Dat vraagt om een specialist.

 

Luzac logoHogeschool Rotterdam logo

 

Vanzelfsprekendheid

De toepassingen van mobiele devices in het onderwijs nemen een enorme vlucht. De aanwezigheid van een hoogwaardig WLAN wordt dan ook als een vanzelfsprekendheid gezien. Voor ICT coördinatoren brengt die veronderstelling echter tal van vragen met zich mee. Hoe om te gaan met de alsmaar groeiende bandbreedtebehoefte? En hoe kunnen we iedereen een veilige verbinding garanderen, zonder dat dit ten koste gaat van de gebruiksvriendelijkheid?

Draadloos Onderwijs

Draadloos netwerkspecialist Wentzo Wireless kent als geen ander de vraagstukken die spelen in uw sector. Sinds 1999 is Wentzo actief binnen het onderwijs. Onze jarenlange ervaring gecombineerd met onze technische expertise, hebben wij vertaald naar een duidelijk WLAN concept: Draadloos Onderwijs. Hierdoor profiteert u van een hoogwaardig draadloos netwerk dat het beste aansluit op uw specifieke situatie. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken om betrouwbaarheid, veiligheid en beheer. Hierover maken wij duidelijke afspraken.

Peter Schep, Hoofd ICT Oosterlicht college:

“We hebben gekozen voor Wentzo vanwege het goede contact, de flexibiliteit en de zakelijke betrouwbaarheid”

Wentzo WiFi onderwijs

Draadloos onderwijs maakt leren makkelijker en leuker

Docent Wentzo WiFi

Uw studenten én alle medewerkers verbonden

Wentzo WiFi onderwijs

Ideaal voor educatieve apps in het basisonderwijs

Case: SURFnet

SURFnet is onderdeel van SURF, de ICT-samenwerkingsorganisatie van onderwijs en onderzoek in Nederland. In januari 2016 heeft SURFnet Wentzo uitgekozen voor de ontwikkeling, levering en het onderhoud van SURFwireless. SURFwireless is de nieuwe WiFi as a Service dienst van SURFnet. Inmiddels is SURFwireless live. Klik hier voor meer informatie.

Case: Unilogic

Unilogic is een grote automatiseerder en opereert op het snijvlak van ICT en onderwijs. Voor EDUspot werkt Unilogic nauw samen met Wentzo. Wij verzorgen de WLAN Site Surveys en richten op Unilogic scholen een centraal beheerd WLAN in. De kwalitatieve hardware én de vastgestelde serviceopvolging garandeert scholen een probleemloos gebruik van een draadloos netwerk! Meer weten? Klik hier!

Case: Van Dijk Educatie

Samen met Van Dijk Educatie biedt Wentzo ‘Wifi4learning’. Een full-service concept waarbij we optimale zekerheid en schaalbaarheid garanderen tegen een scherp tarief. Het aanspreekpunt is Van Dijk Educatie. Wifi4learning is een model waarbij we iedere leerling en medewerker voorzien van de juiste bandbreedte om probleem- én draadloos te kunnen werken. Meer informatie over WiFi4learning? Klik hier.

Case: Digidact

Stichting Digidact is een regionaal samenwerkingsverband voor onderwijs en ICT. De stichting ondersteunt zo’n 40 scholen bij het implementeren van het ICT beleid. Zo hebben wij een centrale beheeromgeving ingericht voor aanwezige of te installeren netwerken op de scholen. Dankzij de samenwerking met Wentzo heeft Digidact volledig grip op draadloos onderwijs!

 

Draadloos Onderwijs als een dienst

Kiest u voor een WiFi as a Service abonnement? Dan kiest u voor flexibiliteit en zekerheid.
Dankzij dit full-service concet heeft u niet te maken met een investering en ontzorgen wij u volledig!

WiFi as a Service

Uniek dienstenmodel

WiFi as a Service is een uniek, door Wentzo ontwikkeld dienstenmodel. Een hoogwaardig draadloos netwerk wordt inclusief alle voorkomende services zoals Site Survey, installatie, beheer en onderhoud in een voordelige abonnementsvorm aangeboden. U kiest de inhoud en de duur van uw abonnement en kunt ieder moment uitbreiden en upgraden. Dat is flexibiliteit!

Zekerheid

Garanties

Daarnaast staat deze dienst voor zekerheid. Zo geven wij keiharde garanties at op het functioneren van uw WiFi netwerk. Bovendien staan hoogwaardige hardware en uiterst betrokken netwerkspecialisten garant voor de meest betrouwbare draadloze omgeving. Het functioneren hiervan wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Onze technische experts monitoren continu uw netwerk en verzorgen de vereiste software updates.

Service

Spoedige opvolging

Wanneer zich, ondanks deze robuuste maatregelen, toch een storing voordoet, bent u verzekerd van een spoedige serviceopvolging. U bepaalt zelf de responsetijden van onze supportdesk. Daarmee heeft u de zekerheid van een deskundige WLAN specialist binnen de afgesproken termijn. Extra kosten voor een bezoek of voor vervangende hardware? Die heeft u niet. Service is immers een vanzelfsprekend onderdeel van uw abonnement!

Ontzorgen

Eenvoudig toegang

U heeft al genoeg aan uw hoofd. Daarom ontzorgt Wentzo u volledig wat betreft uw WiFi omgeving. Gebruikers krijgen eenvoudig toegang door bijvoorbeeld een koppeling met uw Active Directory of via een eduroam verbinding. En gasten? Die loggen eenvoudig in op een gebruiksvriendelijke portal in de huisstijl van de organisatie. En komen zij er niet uit? Dan bieden wij zelfs de mogelijkheid van een professionele helpdesk!

Specialist

Wentzo maakt haar specialistentitel op diverse manieren meer dan waar. Allereerst zijn wij merkonafhankelijk: ons portfolio bestaat uit een breed scala aan onderscheidende A-merken, waaronder Aerohive Networks, HPE / Aruba Networks, Cisco, Juniper en Lancom. Daarnaast heeft Wentzo diverse strategische partnerships waar u als onderwijsinstelling direct van profiteert. Zo zijn we Quarantainenet partner, eduroam integrator en werken nauw samen met SURFnet. Ook voor security- en Mobile Device Management partijen bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid van WiFi as a Service of Network as a Service. In plaats van te investeren, neemt u een hoogwaardig (W)LAN inclusief alle voorkomende services in een flexibel abonnement af!

8,0

24 beoordelingen

100% Beveelt Wentzo Wireless aan.

10 0