Winnaar ballonvaart heeft genoten!

Wentzo Wireless WiFi

Afgelopen 16 juli vloog Harry Dubois, de winnaar van de Wentzo Social Media actie, in een luchtballon over de Veluwe. Na een eerste annulering vanwege vlagerige wind kon de bewuste dinsdagavond eindelijk gevlogen worden. De tocht startte in Voorthuizen en in Lunteren landde het echtpaar; Harry was samen met zijn echtgenote Anette.

Social Media

Harry had de ballonvaart gewonnen door Wentzo te volgen op Twitter en te liken op Facebook. Hij was daarin uiteraard niet de enige, maar wel degene die werd uitgeloot! Overigens is de ICT coördinator van het Corderius College in Amersfoort volop online actief. Zo twittert hij veel over ontwikkelingen op het snijvlak van ICT en onderwijs en schrijft hij ook zijn eigen blog:ictcafe. Daarin beschrijft hij niet alleen zijn ervaringen als ICT coördinator, maar deelt hij ook kennis die hij opdoet als Apple Destinguished Educater en redacteur voor Instruct en PICTIO.

Wentzo Zomeractie

Momenteel maken onze klanten kans op een ander leuk cadeau: een vakantiecheque ter waarde van maar liefst €500,-! Meedoen? Lees hier meer over deze actie!

Ballonvaart