Winkelen met WiFi!

Wentzo Wireless WiFi

Een nieuwe trend in retailland: gratis WiFi voor bezoekers. Wentzo Wireless heeft de afgelopen maanden diverse WiFi projecten begeleid en uitgevoerd om het Nieuwe Winkelen beschikbaar te maken. De basis voor dit opkomende fenomeen? Een stabiel en hoogwaardig draadloos netwerk!

Bezoekers krijgen eenvoudig toegang tot het internet via een draadloos netwerk. Het inloggen hierop kan op diverse manieren. Bijvoorbeeld via onze Social Media Hotspot. Via Twitter of Facebook logt een bezoeker in met de voor hem of haar bekende acountgegevens. Door de aanbiedende partij van de WiFi Hotspot te ‘liken’, of een bericht op zijn of haar tijdslijn toe te staan, krijgt een bezoeker eenvoudig toegang tot het internet!

Kansen

Dankzij de kosteloze internettoegang kan een bezoeker allerlei informatie opvragen die voor hem of haar relevant is. Bijvoorbeeld de locatie van een winkel of de aanbieidingen die juist die dag spelen. Voor de aanbiedende partij (een winkel of een winkelcentrum) geldt dat zij het internet niet als een bedreiging zien, maar juist als een kans. En terecht. Ondernemers bieden hun bezoekers nóg meer service, kunnen aanbiedingen versturen naar ingelogde bezoekers en profiteren dankzij de Social Media Hotspot ook nog eens van kosteloze reclame op Social Media!

Specialisme

Uiteraard staat of valt het succes van deze insteek met de beschikbaarheid van een hoogwaardige infrastructuur. Benieuwd naar onze visie en ervaring? Neem vrijblijvend contact op met de WiFi specialist!