WiFi voor zakkenspecialist Dimensio

Wentzo Wireless WiFi

Dimensio, dé zakkenspecialist van Nederland, kiest voor scannen via WiFi. Via haar vaste automatiseringspartner SW Solutions, riep het innovatieve bedrijf de hulp van Wentzo Wireless in. Deze levert een compleet wireless netwerk inclusief de benodigde switching.

Zowel het kolossale warehouse als de kantooromgeving wordt van een hoogwaardig draadloos netwerk voorzien. De focus van het WLAN gebruik zal voornamelijk in het warehouse liggen. Daar worden zowel in- als uitgaande goederen voortaan via WiFi handscanners geregistreerd.

Zekerheid

De grootste uitdaging bij dergelijke klussen ligt in de veranderende omgeving. Stellingen zijn immers het ene moment volledig gevuld, terwijl ze op een ander moment beperkt of geen goederen bevatten. Tijdens een uitgebreide Site Survey, waarbij verschillende scenario’s uitvoerig worden bekeken, wordt er een netwerkschets opgesteld dat zekerheid biedt. Aan de hand van dat plan wordt de installatie uitgevoerd.

Advies

Hoewel Wentzo geen leverancier is van gebruikershardware (handscanners, laptops, camera’s etc.) denken wij graag met onze klanten mee over aan te schaffen clients. Een optimaal resultaat hangt immers af van het samenspel WLAN – client. Door de juiste keuzes te maken, wordt het beste uit (de capaciteit van) het WLAN netwerk gehaald. En dat komt de gebruikerservaringen ten goede!

Uitdaging

Heeft u ook een uitdaging of vraag ten aanzien van draadloos werken? Neem vandaag nog contact op met onze adviseurs via 0577-460008 of advies@wifi.nl!