WiFi voor de Bieb

Wentzo Wireless WiFi

Bibliotheek concept

Gratis WiFi voor bibliotheekbezoekers? Wentzo Wireless maakt het mogelijk! Al tientallen bibliotheken maken dankbaar gebruik van het speciaal ontwikkelde WiFi concept WiFi voor de Bieb. Hierbij wordt een betrouwbaar draadloos netwerk aangeboden dat helemaal afgestemd is op een bibliotheekomgeving.

Talloze mogelijkheden

Zo kunnen bezoekers gratis of betaald verbinding maken en zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van inloggen. Een inlogscherm op maat, alleen toegang tot bepaalde sites of een tijdslot op een sessie? Een bibliotheek bepaalt zelf de regels!

WiFi toepassingen

Uiteraard profiteren niet alleen bezoekers van het WiFi netwerk. Ook medewerkers van de bibliotheek kunnen draadloos verbinding maken met het internet of de eigen server. Bovendien zijn er talloze andere toepassingen van het Wireless LAN mogelijk. Denk aan scanapparatuur, telefonie (VoIP) of draadloze camera’s.

Bibliotheken Eemland

Eén van de tevreden gebruikers van ons WiFi concept is Bibliotheken Eemland. Een groot deel van de vestigingen is inmiddels voorzien van een betrouwbaar WiFi netwerk. Hierdoor zijn deze locaties een nóg aantrekkelijker plek om te werken, vergaderen of te studeren!