WiFi voor Theater Amsterdam

Op donderdag 8 mei gaat in Theater Amsterdam het theaterstuk ANNE in première. Op dezelfde dag wordt ook het hagelnieuwe theater geopend waar het stuk wordt opgevoerd. Een spannende dag dus, na een drukke periode van bouw en voorbereidingen. Ook Wentzo heeft voor dit theater een bijdrage mogen leveren en wel door hier een robuust WLAN op te leveren.

WiFi permière

En ook hiervoor geldt dat we met een echte première te maken hebben. Het reeds actieve WLAN is opgebouwd uit Aerohive AccessPoints die de nieuwste 802.11ac standaard ondersteunen. Het was het eerste WLAN dat Wentzo volgens deze standaard ingericht heeft en het staat garant voor een hoge beschikbaarheid aan bandbreedte voor de gebruikers ervan.

802.11ac

De nieuwe ac standaard biedt vooral meerwaarde bij grote groepen gebruikers of bij flink dataverkeer per gebruiker. Uiteraard komt alleen de meerwaarde van ac uit de verf als ook de client deze standaard ondersteund. Het aantal devices dat ac ondersteunt is op dit moment nog beperkt, maar dit zal alleen maar toenemen. En bekende modellen zoals de HTC One, Samsung Galaxy S4 en de MacBook Air ondersteunen de nieuwste WiFi standaard al!

Maatwerk

Omdat het theater volgens een strak kleurenschema is ingericht, volstond de standaard witte kleur van de AccessPoints niet. Daarom heeft Wentzo de AccessPoints voorzien van een passende grijszwarte kleur waardoor de componenten niet opvallen in het theater. Let er maar eens op als u een voorstelling bezoekt!