WiFi bij de Bruna!

Wentzo Wireless WiFi

Bruna, Nederlands grootste boekenwinkelketen, heeft recent een overeenkomst gesloten met Wentzo Wireless. Voor de Bruna winkels gaan we een uitgebreide WiFi dienst verzorgen.

,,Alle 380 Bruna winkels krijgen de mogelijkheid om een WiFi as a Service abonnement bij Wentzo af te nemen’’, vertelt commercieel directeur Martijn Wentzel. Zowel de hardware, installatie, beheer en onderhoud van het WiFi netwerk wordt op abonnementsbasis verzorgd. Hierdoor heeft een Bruna winkel niet met een investering te maken en ontzorgen we hen geheel op het gebied van draadloos werken’’.

Professionele WiFi oplossing

Dat Bruna niet over één nacht ijs ging, blijkt wel uit de gelopen route: maar liefst een jaar lang waren diverse leveranciers in gesprek met de boekenwinkelketen. ,,Bruna wilde haar winkels een professionele WiFi oplossing bieden voor diverse doeleinden. Onze voorgestelde omgeving beantwoordde deze wensen het beste en biedt daarnaast nog veel meer interessante mogelijkheden. Zo krijgen ook winkelbezoekers kosteloos en veilig toegang tot het internet’’.

Marketingmodelijkheden

Een gratis WiFi Hotspot is echter niet nieuw; deze wordt bij organisaties zoals McDonalds al enkele jaren succesvol aangeboden. ,,Het grote verschil bij onze oplossing zit in de marketingtechnische mogelijkheden’’, vertelt Wentzel. ,,Zo kunnen winkelbezoekers via hun Facebook of Twitter account verbinding maken met de Hotspot. Daardoor kunnen ze direct de Bruna Facebookpagina ‘liken’ en vrienden worden. Dat zijn zaken die tegenwoordig zwaar tellen binnen een consumentenorganisatie’’.

Bekende namen

Voor Wentzo is de Bruna organisatie een mooie toevoeging aan het klantenbestand dat al vele bekende namen kent. Organisaties zoals Hampshire Hotels, Gemeente Almelo, Amsterdam Historisch Museum en de Katholieke Pabo in Zwolle maken al tevreden gebruik van de diensten van de WiFi specialist.