Wentzo zomeractie: win die vakantie!

Wentzo Wireless WiFi

Vlak voor het begin van de zomervakantie ontvingen onze trouwe klanten een zomerse attentie: een flink Wentzo badhanddoek. De opdruk hiervan (‘Get Connected!’ en de vermelding www.wifi.nl) is niet zomaar gekozen. Want als netwerkspecialist vervullen wij graag de totale connectiviteitsbehoefte van onze relaties.

Netwerkdienst

Zo is, naast een optimale draadloze omgeving, ook het bekabelde netwerk bij ons in vertrouwde handen. En net als bij ons WiFi as a Service (WaaS) model, bieden wij de mogelijkheid dit als een dienst af te nemen. De voordelen hiervan spreken voor zich: optimale schaalbaarheid zonder investering, beheer en risico en daarmee altijd de juiste oplossing bij uw actuele connectiviteitsbehoefte!

Zomeractie: win een vakantie!

De gelukkige bezitters van onze badhanddoeken kunnen meedoen met onze ludieke zomeractie. Door een zo origineel mogelijke foto mét Wentzo badhanddoek op onze Facebook te plaatsen, maken zij kans op een vakantiecheque ter waarde van €500,-! Geen Facebook? Stuur dan uw foto naar zomer@wifi.nl. Onderstaand de inzending van Ali Sori:

Mila1