Wentzo voorziet McDonald’s restaurants van WiFi

McDss

In slechts een aantal jaar is de combinatie WiFi en McDonald’s net zo vanzelfsprekend geworden als cadeaus met kerst. En de vergelijking houdt daar niet mee op. Want wie wordt er ook niet blij van een kosteloze en betrouwbare WiFi verbinding?

Om dat te kunnen garanderen gaf McDonald’s Nederland de opdracht aan Wentzo om in één maand tijd alle Nederlandse restaurants van een nieuw en hoogwaardig WiFi netwerk te voorzien. Stilzitten was er dus niet bij in de laatste maanden van 2013. Want toen eind november een overeenkomst werd bereikt, was één van de voorwaarden een uitrol vóór de kerstdagen. Dat betekende een strakke planning voor onze techneuten; Nederland telt namelijk bijna 240 McDonald’s restaurants.

802.11n netwerk

Dankzij een stevig verankerde procedure én een goede samenwerking met McDonald’s Nederland wisten we de klus ruim op tijd te klaren. En zo kan sinds afgelopen kerst in ieder Nederlands McDonald’s restaurant genoten worden van een stabiele verbinding middels een door Wentzo ingericht Dual Radio 802.11n WLAN.

WiFi – FriFi

Voor dit mooie WiFi project is Wentzo Wireless een partnership aangegaan met FriFi Nederland. Deze partij is gespecialiseerd in sociale WiFi marketing. Deze nieuwe vorm van marketing gaat uit van een wisselwerking tussen de aanbieder én de gebruiker van het WiFi netwerk. Zo kan een aanbieder eenvoudig advertenties of buttons naar andere interessante zaken op de startpagina plaatsen.

Facebook like

Een andere mogelijkheid is om voor het gebruik van het WiFi netwerk een Facebook like te vragen. Bij McDonald’s is van dat laatste overigens geen sprake: gasten kunnen eenvoudig gebruik maken van het WiFi netwerk, enkel door akkoord te gaan met de voorwaarden. Probeer het maar eens uit bij uw volgend McDonald’s bezoekje!

WiFi specialist

Bent u benieuwd wat ons specialisme voor uw organisatie kan betekenen? Neem vandaag nog contact op via advies@wifi.nl of 0577-460008.