Wentzo opnieuw in de prijzen

Banner Nieuws

Tijdens de jaarlijkse Telecom Awards van distributeur Nextel ontving Wentzo Wireless de prestigieuze Aerohive Challenge Award 2014. Deze onderscheiding wordt jaarlijks toegekend aan een Aerohive partner die een bijzondere prestatie levert op het gebied van draadloze toepassingen.

WiFi specialisten

Het was voor Wentzo niet de eerste keer dat zij een award mocht ontvangen tijdens dit evenement. Eerder sleepten wij een Innovation Award (2012) en een Ultimate Growth Award (2013) in de wacht. Commercieel directeur Martijn Wentzel ziet de onderscheiding als een “prachtige bevestiging voor het team, temeer omdat deze award iets zegt over het specialisme dat aanwezig is”.

Draadloze prestatie

De jury van de Telecom Awards kende Wentzo de Challenge Award toe vanwege de prestatie die het bedrijf levert in de Nederlandse binnenvaarthavens. “Deze voorzien wij in opdracht van Rijkswaterstaat van een hoogwaardig outdoor WiFi netwerk”, vertelt Wentzel. “Hierdoor is het voor binnenvaartschippers mogelijk om eenvoudig gebruik te maken van een betrouwbare internetverbinding; mobiele netwerken als 3G of 4G zijn meestal niet voorhanden of bieden niet voldoende capaciteit”.

Grote namen

Uit handen van oud-schaatskampioen Hein Vergeer mochten we de award in ontvangst nemen. In een korte toelichting was er ook aandacht voor andere grote namen die Wentzo aan zich weet te binden. Zo voorzagen wij afgelopen december alle Nederlandse McDonalds vestigingen van een up to date draadloos netwerk en zijn we al jarenlang wireless partner van gemeentes zoals Almelo en Roermond, hotelketens als Hilton en Hampshire en onderwijsinstellingen als Hogeschool Rotterdam en PABO Zwolle. En daar zijn we natuurlijk bijzonder trots op!

Benieuwd wat Wentzo voor uw organisatie kan betekenen? Neem vandaag nog contact op via 0577-460008 of advies@wifi.nl.