Wentzo op Overheid & ICT

Wentzo Wireless WiFi

Stand A079

Op dinsdag 24 t/m donderdag 26 april vindt in de Jaarbeurs Utrecht Overheid&ICT 2012 (www.overheid-en-ict.nl) plaats. Uiteraard is Wentzo als WLAN specialist vertegenwoordigd met haar eigen stand (hal 01, stand A079). Hier presenteren wij ons unieke WiFi concept voor de lokale en provinciale overheden. Met dit concept hebben wij al een groot aantal gemeentes, waaronder de gemeente Almelo, Roermond en IJsselstein, bediend.

Gratis toegang

Wij praten u onder het genot van een hapje en een drankje graag bij over ons specialisme: talloze draadloze devices voorzien van een betrouwbare infrastructuur. Tevens kunnen wij u meer vertellen over de randvoorwaarden van draadloos werken. Uiteraard kunt u als (potentiële) relatie de beurs kosteloos bezoeken. Mail of bel ons even voor gratis toegangskaarten!

Ballonvaart voor twee

Naast een kosteloze toegang maakt u bij Wentzo kans op een gratis ballonvaart voor twee personen bij ú in de buurt. Bezoek onze stand en laat uw badge even scannen door één van onze medewerkers. Hierdoor neemt u deel aan deze mooie actie. Wie weet geniet u binnenkort van de vrijheid van een ballonvaart bij ú in de buurt! Heel graag tot ziens op Overheid&ICT 2012!