Wentzo ontzorgt Amerpoort in Baarn

Wentzo Wireless WiFi

Amerpoort is een naam van niveau in de wereld die zorg heet. De organisatie ondersteunt ongeveer 2200 mensen met een verstandelijke beperking in de provincies Utrecht, Flevoland en in ‘t Gooi. De instelling beschikt over 300 locaties met een hoofdvestiging in Baarn en er zijn maar liefst 2400 medewerkers in dienst. Deze begeleiden, samen met 650 vrijwilligers, clienten bij wonen, werken, dagbesteding, logeren en vrije tijd.

Netwerkinfratsuctuur

Voor een drastische vernieuwing van de netwerkinfrastructuur ontzorgt Wentzo deze grote zorgorganisatie. Naast een volledige uitrol van glasvezel wordt de totale switching omgeving met hoogwaardige Cisco switches vervangen. Daarnaast is een pilot gestart die het mogelijk maakt om zowel clients, personeel als gasten draadloos te laten werken. Deze test, op basis van AeroHive componenten, vormt de proeftuin voor een eventuele grote uitrol over een groot aantal locaties.

Networking

Een uitdagend project voor de specialisten van Wentzo, waarin tal van disciplines samenkomen. Want naast de meest deskundige WiFi specialist van Nederland, is Wentzo een betrouwbare partner op het gebied van totale networking. Ontzorgen noemen we dat!