Wentzo maakt SHL-Groep draadloos

SHL WiFi Wentzo

SHL-Groep in Etten-Leur verleent ondersteunende diensten aan zorgprofessionals in de eerstelijnsgezondheidszorg, zoals huisartsen en verloskundigen. Zorgverleners kunnen bij SHL-Groep terecht voor (laboratorium)diagnostiek en voor facilitaire ondersteuning in de praktijk. Deze facilitaire ondersteuning is zeer divers: zo biedt SHL-Groep personeel (praktijkondersteuners), management advies voor zorggroepen, financiële ondersteuning en ICT-diensten.

WiFi adviestraject

Om binnen SHL-Groep de vraag naar flexibiliteit en mobiliteit te faciliteren is na een grondig adviestraject besloten om samen met Wentzo de samenwerking aan te gaan voor een optimale ondersteuning in draadloos werken. Op drie locaties richten de netwerkspecialisten van Wentzo een Aerohive draadloos netwerk in. Tussen twee van de drie gebouwen wordt een straalverbinding op basis van LANCOM componenten gerealiseerd. Om optimale up-time te garanderen wordt één van deze straalverbindingen redundant uitgevoerd. Kritische bedrijfsprocessen, zoals een telefonische helpdesk moeten immers ongehinderd doorgang vinden, ongeacht externe omstandigheden..

WiFi in de Zorg

SHL-Groep is één van de vele zorg(gerelateerde) organisaties die kiest voor de wireless diensten van Wentzo. Ons concept ‘WiFi in de Zorg’ blijkt naadloos aan te sluiten op de wensen die in deze kritische sector spelen. Wilt u meer weten over de inzet van WiFi netwerken of Point to Point straalverbindingen? Neem contact op via advies@wifi.nl of 0577-460008!