Wentzo genomineerd voor Telecom Awards

Wentzo Wireless WiFi

Genomineerd

Vlak voor de jaarwisseling ontving het verkoopteam van Wentzo een drietal nominaties voor de Telecom Awards. Deze awards worden al jarenlang uitgereikt door distributeur Nextel en zijn inmiddels een begrip in de wereld van telecom- en dataspecialisten. Ons team kreeg uit handen van dealermanager Arnoud van der Linden de volgende nominaties uitgereikt: Market Innovation Award, Ultimate Growth Award en de Aerohive Champion Award.

Aerohive

Wentzo heeft deze nominaties te danken aan haar succesvolle marktbenadering met de WLAN componenten van Aerohive; één van de merken die wij als onafhankelijk WiFi specialist voeren. Het grote voordeel van Aerohive zit in het feit dat een draadloos netwerk onafhankelijk van een WLAN controller functioneert: beheer en onderhoud vindt plaats via het online beheerplatform HiveManager.

WiFi as a Service

Wentzo zet de producten van Aerohive onder andere in voor haar succesvolle WiFi as a Service concept. Hierbij ontzorgen we een organisatie volledig op het gebied van een optimaal draadloos netwerk door dit inclusief alle mogelijke services in een abonnementsvorm aan te bieden. Op dinsdag 24 januari worden de winnaars van de Telecom Awards bekend gemaakt.