Wentzo feliciteert partner Quarantainenet!

Wentzo Wireless WiFi

Wentzo Wireless partner Quarantainenet is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 Award 2012. Een prestigieuze prijs: de Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België.

BYOD

Quarantainenet ontwikkelt en ondersteunt het product Qmanage, waarmee bedrijven en instellingen op een eenvoudige en veilige manier in staat gesteld worden om medewerkers met hun eigen telefoons, tablets en laptops gebruik te laten maken van hun bedrijfsnetwerk (Bring your own Device).

Partnership

Dankzij het partnership met deze organisatie biedt Wentzo een nóg beter antwoord op complexe WLAN omgevingen waarin gebruikers met hun eigen device toegang tot het netwerk krijgen. Dat Quarantainenet genomineerd is voor de Deloitte Technology Fast50 Award is heuglijk nieuws voor deze professionele partner.

Onderneming van het jaar 2012

Ondertussen is Wentzo in afwachting van de verkiezing van de ‘Onderneming van het jaar 2012’. Maandag 24 september worden de winnaars bekendgemaakt. Een spannende avond waar we als team naar uitkijken!