Wentzo als consultancy partner

Wentzo Wireless WiFi

Meer en meer worden de netwerkspecialisten van Wentzo ook ingezet als consultants. Geen vreemde ontwikkeling, gezien de jarenlange ervaring en merkonafhankelijke postie van onze organisatie!

Herkenbaar? Een grote uitdaging op het gebied van networking en connectivity. Diverse partijen met ieder een goed verhaal, maar toch een knagend gevoel. Want waarin verschillen oplossingen nu daadwerkelijk van elkaar en wat sluit het beste aan op onze behoefte? Hoe kunnen we onzekerheden elimineren en houden we grip op kosten én het allerbeste resultaat?

Praktijkervaring

Als merkonafhankelijk netwerkspecialist met een sterke focus op WLAN biedt Wentzo u het antwoord. Jarenlange praktijkervaring met de portfolios van diverse topvendoren hebben ons de kennis gegeven die u bij een andere consultant mist. En tevens kennen wij de heikele punten in een project als de uwe, die wij al vele malen succesvol opgelost hebben.

Projectmanagement

Naast een berg aan (praktijk)kennis en ervaring kennen wij de weg in projectmanagement, met bijvoorbeeld kennis van PRINCE2 en vergelijkbare methodieken. Met deze bagage op zak gaan we graag in gesprek over úw uitdaging! Stuur ons vandaag nog een mailtje (advies@wifi.nl) of bel met eén van onze adviseurs via 0577-460008.