Welkom bij Wentzo op Zorg&ICT!

Wentzo Wireless WiFi

WiFi in de Zorg

Nog maar net terug van NOT2013 kijken we alweer vooruit naar onze volgende beursdeelname: Zorg& ICT. Want Wentzo heeft ook voor deze sector een duidelijke visie op draadloos werken. Deze hebben wij vormgegeven in ons concept WiFi in de Zorg dat volledig op de wensen en eisen van deze sector is afgestemd.

Wat is Zorg&ICT?

De beurs Zorg&ICT is het jaarlijks ijkpunt voor ICT en innovatie binnen de zorg. Het is dé vakbeurs waar u op de hoogte raakt van de laatste ontwikkelingen voor uw specifieke beleidsterrein of vakgebied. Ook dit jaar zal Zorg&ICT in de Jaarbeurs Utrecht plaatsvinden en wel van woensdag 13 maart 2013 tot en met vrijdag 15 maart 2013 in  hal 10 en 11.

Standbezoek

U vindt Wentzo in hal 10 op stand G019. We informeren u graag over ons specialisme, onze visie en onze best practices. En als bezoeker van onze stand ontvangt u een sfeervolle Thaise wensballon. Hiermee bieden we u nu al de ervaring van draadloze vrijheid. En wordt u in 2013 klant van Wentzo? Dan dingt u automatisch mee naar een echte gratis ballonvaart!

Graag tot ziens!

Waar: Jaarbeurs Utrecht, hal 10, stand G019.
Wanneer: 13 t/m 15 maart 2013
Gratis inschrijving: inschrijving gesloten