Tuschinksi Theater tijdelijk draadloos

Wentzo Wireless WiFi

Binnen twee uur Theater Tuschinksi voorzien van draadloze dekking. Dat was begin oktober de uitdaging voor onze netwerkspecialisten.
Fronteers, vakvereniging voor developers, organiseerde hun jaarlijkse Fronteers Event in het bekende Amsterdamse theater. Zo’n 500 bezoekers werden dankzij Wentzo Wireless van draadloze toegang tot het internet voorzien. Voorafgaand aan het evenement voerde Wentzo een Quick Scan uit om alle mogelijke verstoringen voor het tijdelijke WLAN in kaart te brengen. Vervolgens is in overleg met het theater een deel van de totaal aanwezige bandbreedte gereserveerd voor de bezoekers van het event.

Techno Butler

Om een optimale service te bieden, koos Fronteers voor de inzet van een Techno Butler. Bezoekers die hulp nodig hadden bij het verbinding maken, werden deskundig bijgestaan door één van onze netwerkspecialisten. Na twee probleemloze dagen is het tijdelijke netwerk binnen korte termijn weer verwijderd uit het theater. Dezelfde avond nog werd de Grote Zaal bezocht door honderden bioscoopbezoekers. De razendsnelle service van Wentzo gold als één van de succesfactoren van het evenement!