Succesvolle samenwerking met TNO

Wentzo Wireless WiFi

Voor een aantal belangrijke dijkmetingen in de oostelijkst gelegen plaats van Nederland (grensplaats Bad Nieuweschans) riep TNO de hulp van Wentzo Wireless in. Het versturen van grote hoeveelheden data vroeg om een stabiele internetverbinding met een hoge bandbreedte. Die was niet voorhanden in dit uitgestrekte buitengebied.

Internetconnectie

Dankzij een uitgekiende straalverbinding konden onze draadloze experts toch de vereiste internetconnectie op de plaats van de metingen verzorgen. Over een afstand van 3,3 kilometer hemelsbreed werd een zogeheten Point-to-Point verbinding ingericht die de internetfeed van een particulier adres over de snelweg A7 heen zendt.

Meetgegevens versturen

Aan de zijde van TNO (een aantal tijdelijk geplaatste bouwunits) werd de straalverbinding afgemonteerd op de aanwezige server. Hierdoor werd het voor TNO mogelijk om de meetgegevens direct te versturen naar het analysecentrum in Polen.

Succesvolle samenwerking

Dankzij de Wentzo straalverbinding konden de metingen recentelijk succesvol worden afgerond. Zowel aan de zijde van TNO als Wentzo kijken we terug op een op geslaagde en prettige samenwerking!